Horoscop 29 mai, o zi bună pentru cei care știu să se bucure de lucrurile simple

Horoscop 29 mai

Horoscop 29 mai, o zi bună pentru cei care știu să se bucure de lucrurile simple și care caută firescul din toate acțiunile vieții. Nativii fiecărei zodii sunt așteptați astăzi să găsească soluțiile care-i avantajează.

Horoscop 29 mai, BERBEC

Ești un pic ostil(ă) și nu se poate discuta cu tine. Îți sare țandără imediat și devii chiar agresiv(ă). Tu ești un semn puternic din zodiac, va trebui să găsești singur(ă) echilibrul interior. De multe ori răspunsul se află chiar în noi.

Horoscop 29 mai, TAUR

Astăzi ești într-o dispoziție senzuală fantastică. Caută intimitatea alături de cel drag pentru că veți descoperi câteva momente cu o încărcătură emoțională puternică. Multe lucruri se fac și desfac când energiile sunt descătușate.

Horoscop 29 mai, GEMENI

Când te împarți în mai multe direcții, nu doar că obosești peste măsură, dar nu ai o satisfacție concretă. Stabilește-ți o țintă, alege un vis și zbate-te pentru realizarea lui. Vine o zi când o să fii mulțumit(ă) și împăcat(ă) cu alegerile tale.

Horoscop 29 mai, RAC

Astăzi orgoliu îți dă de furcă. Nu poți să depășești o stare de fapt și nu poți trece cu vederea un lucru care te deranjează deși ți-ai impus să-l ignori. Știi ce-nseamnă asta? Că înțelepciunea nu e punctul tău forte.

Horoscop 29 mai, LEU

Te plictisește banalitatea vieții tale domestice. Sigur că îți dorești altceva dar momentan ești prins(ă) într-o cursă unde ai intrat singur(ă), neforțat(ă) de nimeni. Scoate la lumină ideile originale și dă startul unei noi perspective de a te lua la harță cu destinul.

Horoscop 29 mai, FECIOARĂ

Astăzi te preocupă persoanele dragi din familia ta care au o anumită vârstă. Ești empatic(ă) și grijulie cu cei din jur. Din inima ta mare se revarsă atât de multă dragoste, încât ai vrea să cuprinzi întreg pământul. Astăzi ești bun(ă) și generoas(ă).

Horoscop 29 mai, BALANȚĂ

În tăvălugul vieții ăsteia tu ți-ai pierdut starea de relaxare și împăcare cu care altădată te înconjurai. Ești într-un du-te-vino continuu și aproape ai uitat cum era să nu ai nimic de făcut. Meditația începe să-ți fie străină. Gândește-te bine la prioritățile tale.

Horoscop 29 mai, SCORPION

Știi foarte bine că bunele intenții ascund deseori interese particulare. Persoana care s-a oferit să te ajute nu e cea care pare, nota de plată pentru serviciile care ți se promit va veni cât de curând. Nu accepta prietenia oamenilor atât de ușor.

Horoscop 29 mai, SĂGETĂTOR

Tu faci parte dintr-o zodie norocoasă, iar ziua de azi e cea mai bună demonstrație pentru această afirmație. Persoanele cu care te intersectezi îți aduc o veste bună sau chiar sunt oamenii care te pot ajuta într-o chestiune.

Horoscop 29 mai, CAPRICORN

Astăzi ai nevoie de cineva să te ajute într-o problemă care nu mai suportă amânare. Gândește-te bine cine îți sunt apropiații. Apelează la cei pe care-i cunoști bine, nu la amici.

Horoscop 29 mai, VĂRSĂTOR

Ai un profund sentiment al sacrificiului de sine, simți că rolul tău este să-i ajuți pe alții. Acest altruism este amprenta vieții tale pe pământ. Astăzi conștientizezi mai mult decât oricând această misiune sacră.

Horoscop 29 mai, PEȘTI

Ajuți pe cineva fie cu lucruri practice, fie cu o vorbă bună. Fii alături de cei care-ți cer ajutorul o să vină vremea când o să ceri și tu sprijin altora. Încearcă să devii un exemplu pentru cei apropiați ca să-ți urmeze sfaturile.

Foto: Shutterstock

Citește și:

Ce-ați schimba dacă v-ați întoarce cu 20 de ani în trecut?

Tu știi ce putere magică au kusudamele?

Exercițiile secrete pentru vindecarea bolilor și prelungirea vieții

 

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop