Horoscop 29 iunie. Zodia care astăzi nu este în cea mai bună formă

Horoscop 29 iunie

Horoscop 29 iunie. Cei născuți în această zodie nu sunt în cea mai bună formă fizică și au nevoie de o perioadă de pauză pentru a-și încărca bateriile. Iată ce au pregătit astrele pentru toate cele 12 semne zodiacale.

Horoscop 29 iunie, BERBEC

Astăzi ai capacitatea de a atrage lucrurile pe care le gândești, așa că ai mare grijă când vine vorba despre acest aspect. Elimină gândurile negative din mintea ta și relaxează-te.

Horoscop 29 iunie, TAUR

Nu ești în cea mai bună formă astăzi, iar acest lucru te va determina să petreci mai mult timp în locuință, departe de agitația de afară și de căldura excesivă.

Horoscop 29 iunie, GEMENI

Întâlnirea cu un prieten îți va schimba radical starea de spirit. În ultima perioadă te-ai simțit ușor dezamăgită de lucrurile pe care le-ai realizat până în acest punct al vieții, însă această persoană te va face să înțelegi altfel lucrurile și să capeți încredere în tine.

Horoscop 29 iunie, RAC

Este o zi în care ar fi bine să iei în calcul micile detalii. Un cunoscut îți trimite o serie de semne prin care să îți demonstreze că își dorește mai mult decât o relație de prietenie. Dacă nu formezi un cuplu în acest moment, poate că ar fi bine să fii mai atentă la cei din jur.

Horoscop 29 iunie, LEU

Te trezești cu un sentiment ciudat care se încăpățânează să te însoțească întreaga zi. O serie de indicii te duc cu gândul la o posibilă trădare venită din partea unui coleg de muncă. Invidia își face simțită prezența, iar această persoană chiar își poate propune să îți ia locul.

Horoscop 29 iunie, FECIOARĂ

Cineva te presează să faci un anumit lucru, iar asta te enervează foarte tare. Ai vrea să spui că nu te simți confortabil în această situație, dar îți e teamă să nu jignești.

Horoscop 29 iunie, BALANȚĂ

Există posibilitatea ca planurile tale de viitor să nu coincidă cu cele ale partenerului de viață, dar acest lucru nu înseamnă că nu vă potriviți sau că între voi nu există sentimente puternice. Discutați mult și încercați să ajungeți la un punct comun.

Horoscop 29 iunie, SCORPION

Te grăbești să te bucuri de reușita unui anumit proiect înainte ca acesta să ajungă la final și poți avea parte de o surpriză mai puțin plăcută. Ar fi bine să nu sari peste etape și să ai răbdare.

Horoscop 29 iunie, SĂGETĂTOR

O rudă sau un prieten apropiat are nevoie astăzi de ajutorul tău în rezolvarea unei anumite probleme. Chiar dacă vei fi bucuroasă să faci acest lucru, nu te lăsa dusă de val, ci gândește-te foarte bine la consecințe.

Horoscop 29 iunie, CAPRICORN

Discuția cu o anumită persoană te pune serios pe gânduri și îți deschide ochii. Ai senzația că până acum ai trăit într-o lume paralelă, iar astăzi realitatea te lovește cu putere. Nu te grăbi să iei decizii legate de viitorul tău, ci așteaptă să faci acest lucru când vei fi liniștită.

Horoscop 29 iunie, VĂRSĂTOR

Un conflict cu o rudă mai în vârstă te face să îți pierzi încrederea în tine. Ți se reproșează o mulțime de lucruri și nu te simți deloc confortabil, chiar dacă știi că dreptatea este de partea ta. Astăzi trebuie să treci testul toleranței.

Horoscop 29  iunie, PEȘTI

Simți nevoia unei schimbări, dar îți e teamă să iei lucrurile de la capăt. Noile începuturi au reprezentat întotdeauna o provocare pentru tine. Încearcă să găsești un lucru pentru care să lupți și îți va fi mai ușor să faci modificări în viața ta.

Foto: shutterstock.com

Citește și:

3 zodii care vor străluci în iunie. Îi așteaptă o lună de vis!

Horoscop iunie 2019. Luna asta, oferiți-vă lucrurile pe care vi le-ați tot refuzat

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop