Horoscop 27 iulie. Zodia pe care divergențele cu partenerul de viață o vor duce în pragul despărțirii

Horoscop 27 iulie. Pentru mulți nativi, sectorul relațional are cel mai mult de suferit azi. Divergențele dintre parteneri tind să se accentueze și numai niște compromisuri majore ar mai putea salva relațiile.

BERBEC

Vă încearcă diferite dureri: de spate, de mijloc, de picioare. Nu e nimic grav, nu vă trimitem de urgență la medic. În schimb, nu v-ar prinde rău deloc un masaj, o saună, niște ore petrecute într-o piscină, orice v-ar putea relaxa.

TAUR

Aveți impresia că un coleg se uită urât la voi. I-ați surprins în mai multe rânduri privirea și începeți să-l suspectați că îi sunteți antipatici sau, mai rău, că uneltește ceva împotriva voastră. Cum ar fi ca, data viitoare când îl vedeți, să vă duceți la el și să-l întrebați cu ce-l puteți ajuta?

GEMENI

V-ați îngrășat puțin în ultima vreme și nu vă mai simțiți deloc bine în pielea voastră. Nu vă puteți abține de la mâncare și de asta nu puteți slăbi. Mâncați compulsiv? Nu cumva mâncatul este un pansament pentru o rană pe care refuzați s-o conștientizați?

RAC

Întâlniți întâmplător un coleg de la un fost loc de muncă, care vă spune de un loc rămas liber după demisia cuiva. Vă surâde destul de mult ideea de a vă reîntoarce, mai ales că știți foarte bine cu ce se mănâncă acel post, dar vi se pare că ar fi sub demnitatea coastră să reveniți într-un loc din care ați plecat. Analizați bine oportunitatea, poate nu ar trebui pusă problema demnității aici.

LEU

Prietenii vă propun să ieșiți cu ei, dar nu aveți dispoziția necesară. Sunteți epuizați și ați vrea să vă odihniți. Dar, totdată, sunteți dornici și de socializare. Cel mai bine ascultați-vă organismul. Dacă el zice că are nevoie de odihnă, respectați-i dorința.

FECIOARĂ

Sunteți la cheremul unora care abuzează de funcția lor, iar asta vă produce un stres major. Deși nu le recunoașteți întru totul autoritatea, nu ripostați și nu sunteți prea vehemenți, pentru că sunteți conștienți de răul pe care aceste persoane vi-l pot face. Nu vă faceți griji, roata se va întoarce.

BALANȚĂ

E agitație mare azi în jurul vostru și asta vă obosește teribil. Pare că toată lumea a uitat de diplomație, că nimeni nu mai are răbdare. Încercați să vă detașați. Veți reuși, dacă vă propuneți, să vă petreceți ziua de azi în lumea voastră interioară.

SCORPION

Evitați azi sarcasmul. Mulți dintre cei cu care intrați azi în contact au nervii întinși la maximum și există riscul ca o scânteie aruncată spre ei să producă ditamai scurtcircuitul. Mai bine vedeți ce soluție găsiți să vă relaxați împreună.

SĂGETĂTOR

Cineva care repare în viața voastră după ceva timp vă ajută să rezolvați o problemă care v-a dat mari bătăi de cap. După ce veți avea o discuție cu această persoană, veți reuși să luați acea decizie care trebuia luată demult, dar pe care nu v-ați făcut curaj s-o luați și să v-o asumați.

CAPRICORN

Azi, sunteți tentați să vă asumați o vină care nu vă aparține în totalitate. Dacă simțiți să vă cereți iertare, cereți-vă iertare, dar doar pentru partea voastră de vină. Vedeți unde ați greșit exact și reparați partea greșită. Nu e de datoria voastră să reparați și greșelile celor din jur.

VĂRSĂTOR

Suferiți din cauza unei dezamăgiri peste care nu puteți trece. Dar încercați să nu rămâneți blocați acolo. Luați lucrurile așa cum sunt, învățați-vă lecțiile și treceți mai departe. Mai aveți multe treburi de rezolvat în viața asta.

PEȘTI

În ultima vreme, relația voastră a scârțâit serios. Niciunul dintre voi nu a făcut vreun efort să îndrepte lucrurile. A venit momentul să vă gândiți în ce parte doriți s-o ia relația voastră. Divergențele dintre voi devin din ce în ce mai dese, iar până la despărțire mai e un singur pas. Purtați azi acea discuție pe care ați tot amânat-o și luați o decizie.

Sursa foto: shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop