Horoscop 29 ianuarie, atenție, ies probleme din trecut, nerezolvate

BERBEC – 29 ianuarie

Cu Jupiter de partea ta care te apără de un Vărsător obraznic ai toate șansele să câștigi bătălia. Cu puțin noroc, răzbunarea ta se poate prelungi pe mai multe zile. Sunt șanse ca o prietenie să se transforme în iubire…

TAUR – 29 ianuarie

Dacă accepți să fii mai deschis(ă) și să-ți mărești cercul cunoștințelor, vei ieși din monotonia în care ai intrat și care te strânge ca o menghină. Te-ai gândit cumva să te tunzi, să-ți iei haine noi sau să schimbi ceva la look-ul tău?

GEMENI – 29 ianuarie 

Câțiva prieteni apropiați, nu foarte mulți, vă arată cu argumente unde și când ați greșit în deciziile pe care le-ați luat. Va trebui să faceți un bilanț, cât de curând, cu lucrurile la care trebuie să renunțați.

RAC – 29 ianuarie

Marte va menține nivelul pasiunii la cote ridicate dacă sunteți într-un cuplu, dacă sunteți singuri, Marte vă ajută să întâlniți persoane interesante. Venus vă testează: să nu acceptați provocările pe care vi le întinde astăzi.

LEU – 29 ianuarie

Ar fi bine să vă întrebați astăzi dacă sunteți cu adevărat pe aceeași lungime de undă cu partenerul de viață. Poate sunteți prea sever cu cel apropiat. Este inutil să vă mai prefaceți că totul merge strună…

FECIOARA – 29 ianuarie

Apar știri noi în cercul vostru de prieteni, chiar dacă mai spre seară lucrurile se vor liniști iar entuziasmul o să dispară… Se întrevăd ceva mișcări la job. Rămâne de văzut în ce fel o să vă afecteze.

BALANȚĂ – 29 ianuarie

Jupiter și Saturn sunt în casa finanțelor, asta înseamnă vești bune. Veți putea să demarați un proiect nou sau să fructificați o idee la care v-ați gândit în ultimul timp.

SCORPION – 29 ianuarie

Datorită lui Venus, relația cu partenerul merge strună. Împreună vă focusați pe lucruri concrete și pragmatice, faceți planuri pentru un viitor imediat. Mercur retrograd s-ar putea să va facă probleme dacă aveți lucruri de ascuns.

SĂGETĂTOR – 29 ianuarie

Dacă în ultimul timp lucrurile din viața profesională nu au mers așa cum trebuie, se datorează lui Saturn care vrea să aducă mici modificări. De fapt, este un prilej pentru auto-evaluare profesională.

CAPRICORN – 29 ianuarie

Pluto își continuă călătoria pe harta voastră astrală aducând în față, la lumină, probleme din trecut nerezolvate. Partea bună este că tot Pluto vă dă energie și o aură irezistibilă.

VĂRSĂTOR – 29 ianuarie

Soarele în conjuncție cu Jupiter pe harta voastră astrală o să vă zguduie atât de tare încât o să vreți să mai dați jos masca… nu cea medicală. Cei dragi vor fi lângă dvs și veți fi înconjurați cu dragoste și afecțiune.

PEȘTI – 29 ianuarie

Datorită lui Uranus aveți posibilitatea ca astăzi să transformați greutățile de la job în oportunități. Pentru asta vă trebuie mare încredere în forțele proprii. O nouă cunoștință apare în viața dvs și vă aduce un suflu nou.

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop