Horoscop 28 ianuarie, mizați mai degrabă pe prieteni decât pe iubiți

BERBEC – 28 ianuarie

Legătura cu partenerul devine mai caldă și mai apropiată, se revigorează unele aspecte care erau învăluite în negură. Vă susțineți unul pe altul și sunteți mai conectați la problemele celuilalt.

TAUR – 28 ianuarie

Marte și Uranus sunt astăzi vedetele hărții astrale, asta înseamnă că veți evita cu greu discuțiile în contradictoriu, certurile în familie, ironiile și împunsăturile. Trebuie să faceți un pas în spate și să priviți imaginea în ansamblu.

GEMENI – 28 ianuarie

Astăzi Saturn face tot posibilul să vă ajute în viața profesională. Deja ați făcut o impresie bună în ultimul timp… iar confirmările nu întârzie să apară. Este zi bună, chiar dacă nu lipsesc transpirațiile și efortul.

RAC – 28 ianuarie

Venus vă irită puțin și vă aduce mici probleme în relația de cuplu. Pentru cei singuri, astăzi veți avea mici dezamăgiri și așteptări nerealiste. Mizați pe prietenii mai degrabă decât de relații amoroase.

LEU – 28 ianuarie

Luna vă dă astăzi chef de viață și scoate din dumneavoastră vechi ambiții rămase la păstrare. Asigurați-vă că faceți lucrurile așa cum trebuie cu mare atenție la detalii.

FECIOARA – 28 ianuarie

Cu Venus pe post de apărător, veți avea abilități de mediator, mai ales în anumite conflicte din familie. Aveți puterea de a crea armonie în jur. E momentul oportun să schimbați anumite obiceiuri nesănătoase.

BALANȚA – 28 ianuarie

Suspiciuni planează asupra relației de cuplu… ceva care vă dă mari bătăi de cap. Ar fi cazul să vorbiți despre asta cu partenerul de viață. S-ar putea să apară anumite pasiuni mai vechi, dar fără viitor. Mai mult chin decât iubire…

SCORPION – 28 ianuarie

Venus vă zâmbește de undeva din colț și dacă sunteți singuri profitați de oportunitatea creată pentru a vă face noi conexiuni. Cei aflați într-un cuplu se bucură de momente frumoase. Atenție la bani…

SĂGETĂTOR – 28 ianuarie

Te focusezi pe lucruri mărunte în loc să vezi imaginea în perspectivă. Scoate-ți din cap ideea că un prieten vă sapă sau complotează pe la spate.

CAPRICORN – 28 ianuarie

Cu Venus în semnul vostru, veți reuși să depășiți complicațiile care se ivesc la locul de muncă. Sunteți creativi și excelați la capitolul exprimare artistică.

VĂRSĂTOR – 28 ianuarie

Pentru că Soarele este în opoziție cu Marte ar fi bine să vă amintiți că răbdarea este o virtute. Nu vă dedați niciunei tactici, oricât ar fi de ademenitoare și sofisticate. Mergeți direct la țintă acolo unde sunteți siguri.

PEȘTI – 28 ianuarie

Uranus și Marte vă este favorabil. Veți dezlega anumite mistere care au planat asupra voastră în ultimul timp. Se întrevede un schimb interesant de priviri sau vorbe cu o persoană cu care veți lega o complicitate specială. Rămâne de văzut ce se va întâmpla…

Foto: 123rf

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop