Horoscop 29 aprilie. Nativii unei zodii vor primi o veste… doar că nu este ceea ce așteptau

Horoscop 29 aprilie

Horoscop 29 aprilie. Nativii unei zodii vor primi o veste… doar că nu este ceea ce așteptau.

Horoscop 29 aprilie. BERBEC

Este o zi a familiei în care îți aduci aminte cât de minunat este să fii răsfățat de cei care te iubesc indiferent de situație. Dacă ești părinte oferă toată atenția ta copiilor pentru că astăzi legătura părinte copil pe sectorul familiei este foarte adâncă.

Horoscop 29 aprilie. TAUR

Ai vrea să-ți schimbi direcția în viața ta profesională dar pentru asta trebuie să chibzuiești bine,  nu te arunca înainte și nu da vrabia din mână pe cioara de pe gard. Chiar dacă te-ai plictisit și simți că nu înaintezi, fă-o cu cap…

Horoscop 29 aprilie. GEMENI

Ești într-o perioadă destul de neplăcută a vieții, dar dacă stai să-ți plângi de milă nu ajungi nicăieri. Salvarea nu vine din autocompătimire. Nu mai analiza greșelile trecutului și nu te mai autoînvinovăți pentru orice fleac.

Horoscop 29 aprilie. RAC

Este o zi a micilor satisfacții care te bucură pe toate planurile. Întreaga ta ființă se desfată cu aceste mici bucurii pe care ai învățat, într-un final, să le apreciezi. Ești emoționat(ă) că toate au ieșit așa cum ai sperat.

Horoscop 29 aprilie. LEU

Nu renunța la ambițiile tale chiar dacă totul în jur simți că se prăbușește. Atmosfera din jur nu este încurajatoare pentru planurile tale, dar cu tenacitate, treci mai departe. O să ajungi acolo unde vrei doar cu perseverență.

Horoscop 29 aprilie. FECIOARĂ

Orice critică pe care o auzi astăzi te scoate din minți. Nu suporți să fii pus(ă) la zid și arătat cu degetul, este de înțeles, dar învață să te aperi cu argumente solide. Nu încasa gratuit loviturile celor din jur.

Horoscop 29 aprilie. BALANȚA

Se deschide o oportunitate, o portiță lângă tine. Depinde de tine dacă o percepi ca pe o șansă sau treci mai departe ca și cum nu există. În viață, norocul și șansa vin discret și tiptil… și depinde de fiecare om cum știe să le fructifice.

Horoscop 29 aprilie. SCORPION

În loc să aștepți mereu de la ceilalți să te ajute sau să pună umărul la materializarea viselor tale, mai bine faci singur(ă) totul. Fii artizanul propriei reușite, fără ajutorul celor din jur. Bucuria de la final este desăvârșită.

Horoscop 29 aprilie. SĂGETĂTOR

Când te macină o problemă fă-ți un plan de rezervă în caz că ceva eșuează în viața ta. Se întrevede un nod, o sincopă, un prag. E bine să fii pregătit(ă) și să ai soluții de back-up.

Horoscop 29 aprilie. CAPRICORN

Este foarte bine să ai ambiții, dar oprește-te la cele realizabile. Dacă visezi lucruri mult prea înalte nu vei reuși să le îndeplinești și vei considera că ai eșuat lamentabil. În realitate ai țintit mult prea sus, fără să ții cont de posibilități.

Horoscop 29 aprilie. VĂRSĂTOR

Dacă așteptai o veste, astăzi o vei primi doar că s-ar putea să nu fie ceea ce voiai să auzi. Nu-ți mai pune speranțele în ceilalți. Ești propriul tău stăpân, nu te mai baza pe acțiunile celorlalți. Tu îți faci viața așa cum dorești.

Horoscop 29 aprilie. PEȘTI

Când te macină o problemă, de multe ori te ajută să împărtășești temerile cu alții. Nu ține în tine toate durerile, prietenii adevărați sunt alături de tine și la bine și la greu.

Foto: Shutterstock

Citeste și:

Compatibilitate Pești. Zodiile cu care se potrivesc

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop