Horoscop 28 mai, o zi problematică pentru zodiile de foc

Horoscop 28 mai

Horoscop 28 mai, ziua în care zodiile de foc se vor confrunta cu propriile temeri vizavi de viață, karma și destin. Astăzi, mulți dintre noi, indiferent de zodie, ne vom întreba dacă plata pentru faptele noastre va fi aici pe pământ sau… în altă parte.

Horoscop 28 mai, BERBEC

Vă preocupă viața de familie și evenimentele din sânul ei. Aveți o dorință care vă mistuie: să fiți împreună cu rudele apropiate, cel mai probabil pentru a găsi niște răspunsuri despre o chestiune care vă sâcâie.

Horoscop 28 mai, TAUR

Se iscă o tensiune în jurul tău pe care chiar tu o provoci. Ești pus pe ceartă și te contrazici din orice. Nu împărtășești aceleași opinii cu colegii de muncă, nici cu cei apropiați, nici cu familia. Astăzi ești Gică Contra.

Horoscop 28 mai, GEMENI

Până acum ai bătut în retragere, ți-a lipsit curajul de a spune sau de a face ceea ce ai simțit că trebuie să faci. Ceva te reținea. Brusc astăzi devii implicat și activ cu repercusiuni asupra zilelor care vor urma. Ești dornic(ă) de schimbare.

Horoscop 28 mai, RAC

Ceva nou se întrevede la orizont, o nouă perspectivă, o schimbare, ceva care pe oricine l-ar entuziasma, mai puțin pe tine. Te sperie ceea ce va urma. Te-ai obișnuit cu rutina și asta nu e foarte bine. Te scalzi în aceeași monotonie.

Horoscop 28 mai, LEU

Astăzi este despre bani. Și pentru că ești o zodie de foc, iar ziua de azi nu e cea mai bună pentru zodiile de foc, este puțin probabil să primești bani… cel mai probabil ai de dat sau de cheltuit. O datorie mai veche îți bate la ușă.

Horoscop 28 mai, FECIOARĂ

Trăiește clipa și nu mai analiza la nesfârșit ce ți se întâmplă pentru că tot despicând firul în patru riști să rămâi fără nimic. Mai mult te gândești și eviți să trăiești. Învață să fii spontan(ă) și să te bucuri de fiecare clipă.

Horoscop 28 mai, BALANȚĂ

Îți împarți visele în două: cele realizabile, dar care nu-ți aduc emoții și satisfacții, și cele aproape imposibile care te înfioară și te emoționează. Nu e rău să ai o viață interioară bogată. Trădează o imaginație superioară. Dar mai pune puțină frână…

Horoscop 28 mai, SCORPION

Astăzi, piedici te așteaptă la tot pasul, dar cumva știi să le păcălești. Încearcă să fii prudent(ă) și să nu te grăbești. Nu te izola de lume din dorința de a sta departe de probleme. Sunt și ele parte din viață, fie că-ți place, fie că nu.

Horoscop 28 mai, SĂGETĂTOR

Ești întins(ă) precum un arc din cauza stresului și a presiunii din exterior. Nu e prima dată când ești într-o astfel de situație, doar că astăzi planetele te fac să te întrebi pentru ce, până când, și de ce ți se întâmplă toate astea?

Horoscop 28 mai, CAPRICORN

Ești în centrul atenției orice-ai spune, orice-ai face. Ai farmec și inteligență. Este în jurul tău o anumită atmosferă de petrecere și voie bună pe care toată lumea o simte. Astăzi ai succes, așa că profită de el. Poate ai de sucit mințile cuiva…

Horoscop 28 mai, VĂRSĂTOR

Ceva te-a secătuit de energie, te-a sleit de toată seva interioară. Nu ai nevoie de aprobarea nimănui, nu-ți trebuie validarea cuiva pentru a depăși momentele mai grele din viață. Puterea stă în tine. Nu aștepta miracole de la cineva…

Horoscop 28 mai, PEȘTI

Ți-ai pus mari speranțe într-un plan sau într-o perspectivă, sau chiar idee. Nu e ușor de realizat și de îndeplinit. Nu renunța, chiar dacă se amână deznodământul. Continuă pe același drum, vine o zi când vei primi ceea ce cauți.

Foto: Shutterstock

Citește și:

Urania: previziunile astrologice ale săptămânii 25-31 mai 2019

Cele mai pasionale zodii. Acești nativi sunt lipsiți de inhibiții!

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop