Horoscop 27 ianuarie 2021, vanități inutile care aduc lucruri ciudate

Horoscop 27 ianuarie 2021, vanități inutile care aduc lucruri ciudate

BERBEC – 27 IANUARIE

Astăzi aveți Luna în Rac ceea ce nu vă ajută deloc. Nu disperați, este doar o zi și atât. Nu e cazul să fiți pesimiști sau să vă înecați intenționat corăbiile. Nu uitați că întotdeauna există o soluție, trebuie doar să o căutați.

TAUR – 27 ianuarie

Nu forțați anumite situații oricât de mare ar fi dorința. Fiți cu băgare de seamă, atenți, concentrați, prezenți, iar satisfacțiile nu vor întârzia să apară. În viața profesională atenție la ce spuneți cu glas tare.

GEMENI – 27 ianuarie

Va trebui să-i mulțumiți planetei Saturn pentru capacitatea organizațională de care dați dovadă în ultimul timp. Viața voastră se va schimba în bine dacă o țineți tot așa. Astăzi, o posibilă întâlnire cu cineva care vă va face inima să bată mai repede…

RAC – 27 ianuarie

Luna în conjuncție cu Neptun nu înseamnă neapărat un lucru rău pentru Raci. Dar Venus și Pluto, pe de altă parte aduc discuții profesionale neplăcute. Pentru cei singuri, șansele vor apărea de unde nu se așteaptă, dar depinde de fiecare cum va ști să le intuiască.

LEU – 27 ianuarie

Îl aveți pe Saturn în opoziție, ceea ce va determina o mulțime de amânări în viața dvs. Cu multă răbdare veți trece și peste acest hop. Nu renunțați la niciun proiect, încă. Îl aveți pe bătăiosul Marte în opoziție, feriți-vă deci să puneți paie pe foc.

FECIOARA – 27 ianuarie

Se întrevede un strop de flirt la orizont, ceea ce vă mai scoate din starea de letargie în care ați intrat. Câteodată e chiar indicat să trăiești în prezent cu toate simțurile decât să tot faci planuri de viitor.

BALANȚĂ – 27 ianuarie

Cu Jupiter și Saturn în sprijinul vostru veți avea șansa de a face lucruri interesante și foarte dragi sufletului vostru. Cineva mai în vârstă și cu mai multă experiență vă va ajuta într-o chestiune.

SCORPION – 27 ianuarie

Dacă trebuie să plecați undeva, să faceți o călătorie, ar fi bine să amânați. Jupiter astăzi vă este ostil, va aduce multe impedimente. Dacă cei de la care așteptați anumite mărturii nu vi le oferă, nu insistați.

SĂGETĂTOR – 27 ianuarie

Faceți speculații și învârteli… mai pe românește! Unele vor fi mici succese și reușite. Veți avea șansa să aflați anumite lucruri care vor lămuri niște întrebări pe care le aveați în minte.

CAPRICORN – 27 ianuarie

Luna este în opoziție cu Venus și Pluto ceea ce înseamnă că vă dă un imbold de vanitate și mândrie exagerată. Atenție cu cine vă certați astăzi. Ar fi bine să arătați apreciere pentru cei care vă sprijină.

VĂRSĂTOR – 27 ianuarie

Dacă simți că nu mai poți și că nu poți duce până la capăt anumite responsabilități, ar fi bine să spui acest lucru cuiva care te poate ajuta. Marte vă este ostil, deci nu faceți excese, nu intrați în discuții contradictorii.

PEȘTI – 27 ianuarie

Luna este în complicitate cu Neptun asta înseamnă că astăzi strălucești, la propriu. Fascinezi lumea din jur și vei cuceri persoane noi. La muncă, ar fi bine să selectezi doar anumite proiecte care aduc satisfacții.

Foto: 123rf

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop