Horoscop 26 iulie. Zodia care va lua atitudine împotriva cuiva care comite o nedreptate

Horoscop 26 iulie. Azi, spiritul justițiar se trezește în nativii din câteva zodii. Unii vor lua atitudine împotriva celor care au comis ilegalități, alții vor aștepta să strângă mai multe dovezi împotriva celor care cred că sunt mai presus de lege. Se anunță o zi cel puțin interesantă.

BERBEC

Ați tăcut și-ați înghițit multe din partea unor persoane cu care, vreți nu vreți, trebuie să interacționați aproape zilnic. Dar acum ați ajuns la capătul răbdării și nu mai sunteți dispuși să închideți ochii, mai ales dacă deciziile pe care le iau aceste persoane vă lovesc direct. Se pare că fac niște ilegale pe care nu mai sunteți dispuși să le tolerați și din pricina cărora aceste persoane se vor alege cu niște reclamații.

TAUR

Nu sunteți nici pe departe genul de persoană care să tacă din gură atunci când este atacată. Azi, însă, cineva reușește să vă atace prin surprindere, să vă șocheze și să vă blocheze, astfel încât rămâneți fără replică.

GEMENI

Vă este dor de cineva din trecutul vostru și vă întrebați dacă este bine să căutați acea persoană. Tot ce vă putem spune este că interacțiunea cu ea v-ar face bine doar pe moment, apoi veți suferi mult și bine după ea. Vă veți întoarce în trecut dorind să retrăiți niște clipe în care ați cunoscut fericirea supremă. Din păcate, nu le mai puteți aduce în prezent.

RAC

Lucrurile se precipită azi la locul de muncă. Toți vor multe de la voi și, dacă se poate, să fie gata în secunda doi. Asta vă panichează și vă creează o stare de anxietate. Liniștiți-vă. Nu aveți cum să schimbați lucrurile. NU aveți cum să faceți o mie de chestiuni o dată, așa că solicitanții nu au decât să aștepte.

LEU

Agenda voastră de lucru este plină și vă bate gândul să vă sacrificați weekendul să munciți. Dacă acele lucruri nu sunt atât de urgente încât să nu poată fi rezolvate luni, dacă nu e o chestiune de viață și de moarte sau… de faliment, luați-vă gândul de la munca de weekend și îndreptați-l spre sufletul și spre mintea voastră care au nevoie de odihnă.

FECIOARĂ

Un coleg care nu se omoară prea tare să-și facă treaba de obicei vă calcă pe nervi azi și cedați. Îi reproșați o grămadă de lucruri fără niciun fel de cenzură. Dar cum năravul din fire n-are lecuire, să nu vă așteptați să-și schimbe comportamentul și să devină mai responsabil peste noapte.

BALANȚĂ

Partenerul de viață a fost destul de neglijent cu voi în ultima vreme, a fost preocupat mai degrabă de muncă și de prieteni. Încercați, azi, să aveți o conversație civilizată cu el și spuneți-i ce vă deranjează. Încercați să găsiți împreună soluții.

SCORPION

Ceva nu e bine cu voi. Simțiți o apăsare, dar nu știți concret de unde vine. Vă gândiți să vă căutați liniștea prin lăcașurile de cult. Da, puteți încerca și varianta asta. Puteți încerca orice este omenește posibil pentru a vă regăsi liniștea.

SĂGETĂTOR

N-aveți chef de prea multă socializare azi, n-aveți dispoziția necesară să dați raportul despre viața voastră acelora care par interesați de acest aspect. Sunteți destul de reci, de respingători, iar atitudinea voastră îi va îndepărta pe cei care caute să intre în vorbă cu voi.

CAPRICORN

V-ați cam săturat voi să munciți și colegii să culeagă laurii. Sunteți deciși să le spuneți superiorilor cum stau lucrurile de fapt. Asta chiar e o decizie bună.

VĂRSĂTOR

Ați obosit să ascultați problemele tuturor și v-ați săturat să tot fiți întrerupți atunci când începeți și voi să le povestiți pe ale voastre. Azi nu sunteți dispuși să mai tolerați atitudinea asta și le veți spune de la obraz celor care vă întrerup ca să vorbească ei că problemele lor nu sunt cele mai importante din Univers și că sunt cel mult la fel de importante cum sunt ale voastre.

PEȘTI

Aveți mare grijă azi ce și cât mâncați. Sunteți predispuși la probleme digestive severe, care v-ar putea țintui în pat tot weekendul.

Sursa foto: shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop