Horoscop 25 ianuarie, oboseală fizică și mentală, organismul îți cere o pauză mai lungă

Horoscop 25 ianuarie, oboseală fizică și mentală, organismul îți cere o pauză mai lungă. Chiar dacă este luni și ar trebui să revii cu forțe proaspete se pare că resursele se epuizează, mai ales nativii din zodiile de apă.

BERBEC – 25 ianuarie 2021

Nu-ți ies lucrurile cum ai vrea tu, totul se îngreunează, situațiile devin complicate, nu comunici ceea ce trebuie sau este înțeles anapoda. Vestea proastă este că tot anul va fi sub acest auspiciu… vestea bună e că nimănui nu-i pasă cu adevărat.

TAUR – 25 ianuarie 2021

Socotelile de acasă nu se potrivesc cu cele din târg… Nu ești suficient de realist în ceea ce privește gestionarea corectă a banilor. Ți-ai făcut planuri nerealizabile.

GEMENI – 25 ianuarie

Farmecul și capacitatea ta de a manipula oamenii ți-au adus de-a lungul anilor o mulțime de beneficii. Anul acesta începi să resimți un lucru nou pentru tine: ai obosit să tot faci asta… Astăzi simți mai acut ca oricând acest lucru.

RAC – 25 ianuarie

Proiecția ta asupra viitorului nu este deloc încurajatoare. Ești prins(ă) într-un cerc vicios și simți că nu ai scăpare. Lipsa de încredere în forțele proprii te doboară pe zi ce trece. Trezește-te și revino-ți!

LEU – 25 ianuarie

Ai primit o veste bună zilele trecute și nici astăzi nu-ți vine să crezi cât ești de norocos. Astăzi este o zi în care reflectezi la momentele bune din viața ta.

FECIOARĂ – 25 ianuarie

Propunerea pe care o primești zilele astea te încarcă de energie. Îți dă aripi și te face să te simți un om cu adevărat special. Demult nu te-ai mai simțit atât de bine.

BALANȚĂ – 25 ianuarie

Primești vești de departe, de la cineva din provincie sau de peste hotare. Te preocupă o călătorie pe care intenționezi să o faci cât mai curând.

SCORPION – 25 ianuarie

S-ar putea ca astăzi să fi împovărat de anumite chestiuni financiare. S-ar putea să-ți dai seama că ai anumite datorii de plătit, că ai restanțe sau rate neachitate.

SĂGETĂTOR – 25 ianuarie

Love is in the air…. Ești cât se poate de prins(ă) într-o poveste. Astăzi totul se reduce la această relație. Se întrevăd mici surprize la orizont.

CAPRICORN – 25 ianuarie

Nu te simți tocmai în largul tău, organismul tău, chiar dacă vine după weekend, este tot mai obosit, te concentrezi din ce în ce mai greu. Două zile pauză nu-ți sunt de ajuns. Ai probleme cu sănătatea…

VĂRSĂTOR – 25 ianuarie

Ești egocentrist și ai vrea ca toate lucrurile să se învârtă în jurul tău. Astăzi riști să atragi foarte multe antipatii cu felul tău de a fi. Încearcă să te pui și în locul celorlalți.

PEȘTI – 25 ianuarie

Te ocupi de casă și de familie. Ai avut de ceva timp în minte, printre planurile tale să faci ceva în casă, să cumperi ceva nou sau chiar să arunci un obiect vechi. Astăzi e cel mai bun moment.

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop