Horoscop 27 februarie. Două zodii intră astăzi în conflict cu familia

Horoscop 27 februarie. Se încing spiritele, iar dacă până acum au trecut totul cu vederea, astăzi reacționează dur. Două zodii intră în conflict cu familia.

Horoscop 27 februarie. Două zodii intră astăzi în conflict cu familia

Horoscop 27 februarie, BERBEC

Ziua începe pentru tine cu vești bune din partea unui prieten apropiat. Poate fi vorba despre rezolvarea unei probleme care te-a pus în dificultate în ultimele zile.

Horoscop 27 februarie, TAUR

Astăzi îți dai seama că așteptările tale sunt mult prea mari în raport cu ceea ce oferi. Deși îți va fi greu să recunoști, unele lucruri nu funcționează din vina ta, așa că va fi nevoie să te schimbi.

Horoscop 27 februarie, GEMENI

Simți că s-a umplut paharul și că nu mai poți suporta nici măcar o secundă reproșurile venite din partea familiei. Nu au fost niciodată de acord cu alegerile tale, dar acum îți vei impune punctul de vedere, iar ei vor fi nevoiți să îl accepte.

Horoscop 27 februarie, RAC

Primești o a doua șansă din partea unei persoane dragi și trebuie să faci tot ce ține de tine pentru a dovedi că te-ai schimbat. Depinde doar de tine ca, de data aceasta, totul să meargă perfect.

Horoscop 27 februarie, LEU

Descoperi un adevăr greu de acceptat, dar care îți va deschide ochii cu privire la o anumită persoană. Cel mai bine ar fi să întrerupi orice legătură cu ea.

Horoscop 27 februarie, FECIOARĂ

Ai o presimțire că ceva rău este pe cale să se întâmple, iar asta te neliniștește foarte tare. Contextul astral îți este favorabil, astfel că toate aceste griji pot fi doar în mintea ta.

Horoscop 27 februarie, BALANȚĂ

Relația cu șefii este una tensionată astăzi, ceea ce înseamnă că ar fi bine să te abții de la comentarii și să nu ieși prea mult în evidență.

Horoscop 27 februarie, SCORPION

Ai adunat foarte multe frustrări de-a lungul timpului, iar acum a venit momentul să reacționezi. Deși nu îți va fi ușor să te impui în fața celor pe care îi iubești și să dai naștere unui conflict, din păcate este singura soluție pentru ca lucrurile să intre în normal.

Horoscop 27 februarie, SĂGETĂTOR

Întâmpini dificultăți la capitolul comunicare astăzi. Ceea ce spui este înțeles greșit, pot să apară confuzii, încurcături, iar toate acestea te vor împiedica să termini la timp o sarcină pe care o aveai de îndeplinit.

Horoscop 27 februarie, CAPRICORN

Vești bune din punct de vedere financiar. Nu va mai fi nevoie să plătești o anumită sumă de bani, ceea ce înseamnă că luna aceasta vei face economii.

Horoscop 27 februarie, VĂRSĂTOR

Simți un soi de invidie venită din partea unei persoane cu care credeai că ai o relație de prietenie. Poate că ar trebui să ai mai multă grijă atunci când îți pui sufletul pe tavă în fața ei.

Horoscop 27 februarie, PEȘTI

Când credeai că te-ai vindecat din punct de vedere sufletesc, mesajul primit din partea unei persoane cu care în trecut ai avut o relație vine să îți dovedească contrariul. Nu va fi o situație ușor de gestionat!

Foto: 123rf.com

Citește și: 

Marte în Capricorn le aduce zodiilor energia de a acționa. Previziunile Uraniei

DOSAR SPECIAL Horoscopul alchimic și predicțiile „zodiilor-metale'

EXCLUSIV AVANTAJE Horoscop 2020, realizat de astrologul Camelia Pătrășcanu

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop