Horoscop 26 mai. Două zodii pornesc pe un drum nou

horoscop 26 mai

Horoscop 26 mai. Contextul astral este destul de prietenos cu zodiile astăzi, aproape toți nativii având parte de clipe fericite alături de cei dragi și de surprize frumaose din partea unor cunoscuți. Două zodii iau decizia de a o lua de la capăt și de a porni pe un drum nou, decizie susținută din plin de astre.

BERBEC

Niște cunoscuți se anunță în vizită mai pe seară, ceea ce vă panichează puțin pentru că nu ați apucat să faceți curățenie și nu aveți timp nici să pregătiți ceva de mâncare. Rezolvați-o rapid: curățenie mai superficial și comandați ceva de mâncare. E importantă întâlnirea cu acele persoane. Veștile pe care vi le vor da vă vor șoca.

TAUR

E zi de votare, așa că discuțiile voastre de azi se vor învârti în jurul subiectului politică. Încercați să nu fiți prea pătimași și să vă aprindeți prea tare. Riscați să vă atrageți antipatii și chiar nu e cazul.

GEMENI

Pentru voi, ziua de azi ar putea fi una importantă dacă luați decizia de a începe o viață nouă, o viață în care prioritatea voastră să fiți voi înșivă. E timpul să nu mai fiți salvatorul tuturor, să vă îndepărtați de persoanele toxice, să vp reconfigurați țelurile și să vedeți ce puteți face pentru a le atinge.

RAC

Sunteți irascibili și sarcastici, combinația ideală ca să vă atrageți antipatii. Azi, parcă nu mai suportați pe nimeni. Toți oamenii din jur vi se par inferiori intelectual. Este doar o exagerare. Nu verbalizați ceea ce gândiți pentru că în scurt timp veți regreta.

LEU 

Azi, sunteți nostalgici. Vi se face teribil de dor de cineva din trecutul vostru, care a însemnat mult pentru voi. Puneți mâna pe telefon și sunați acea persoană, dar dacă nu răspunde, nu sunați și a doua oară. Dacă și acea persoană manifestă aceleași sentimente, vă va căuta cu siguranță.

FECIOARĂ

Azi sunteți foarte organizați și faceți o mulțime de lucruri pe care le aveați planificate de mult timp. E posibil să nu vă rămână prea mult timp pentru voi astăzi, dar măcar ați pus la punct lucrurile restante, care vă stăteau pe creier în ultima perioadă.

BALANȚĂ

Astăzi, vă întâlniți întâmplător cu o persoană cu care ați fost certați. Întâlnirea e stânjenitoare. Nici voi nu știți ce să faceți, nici persoana respectivă nu știe cum să aboredeze situația. Ideal ar fp să luați voi inițiativa îngropării securii războiului și să vorbiți normal cu persoana repsectivă, să depănați amintirile frumaose pe care le aveți împreună.

SCORPION

Cineva din anturajul vostru vă tot saruncă săgeți otrăvite. Provocările nu vă lasă impasibili și riscați să stârniți o adevărată furtună. Susțineți-vă punctul de vedere, dar încercați să nu fiți agresivi.

SĂGETĂTOR

Azi, faceți bilanțul ultimilor ani și vă dați seama că nu ați progresat mai deloc, nici pe plan profesional, nici personal. Luați decizia să faceți niște schimbări radicale și să porniți pe un drum nou. O decizie înțeleaptă, dar trebuie să fiți pregătiți să renunțați la mulți dintre oamenii care vă țin pe loc, oameni toxici care s-au aciuat pe lângă voi.

CAPRICORN

Azi sunteți un butoi cu pulbere. Sunteți irascibili și este suficientă o scânteie cât de mică aruncată de cineva cu care intrați în contact ca să luați foc. Conștientizați-vă emoțiile, trăirile, sentimentele. Vedeți ce vă provoacă această stare de irascibilitate. Poate că persoana din fața voastră nu are nicio legătură cu starea voastră și ar fi păcat să fie țap ispășitor.

VĂRSĂTOR

Ziua de azi este una perfectă pentru voi. Reușiți să v-o petreceți împreună cu persoane dragi din viața voastră și să vă încărcați cu energie. Ceea ce este foarte bine, pentru că zilele care urmează vor fi destul de încărcate și aveți nevoie de rezervoare pline.

PEȘTI

Încercați să nu vă aprindeți prea rău azi ca urmare a discuțiilor pe teme politice. Riscați  să vă pierdeți energia și să vă atrageți antipatii. Mai bine planificați-vă concediul de la vară sau depănați amintiri care vă leagă sau ieșiți la shopping. Orice altceva decât dispute. Nu e momentul să deveniți antipatici.

Sursa foto: shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop