Horoscop 25 mai. O zodie obține astăzi tot ce și-a propus

horoscop 25 mai

Horoscop 25 mai. Ziua de astăzi este una relativ bună pentru majoritatea zodiilor, contextul astral fiind favorabil relaxării, relațiilor de prietenie și câștigurilor materiale.

BERBEC

În ultimele zile, sistemul vostru digestiv nu a funcționat chiar în parametri optimi. Au intervenit niște schimbări în obiceiurile voastre alimentare, iar sistemul digestiv s-a cam resimțit. Chiar dacă e sâmbătă, e o zi bună pentru a începe o dietă, nu neapărat de slăbire, mai degrabă un stil de alimentație sănătos. Sau, chiar dacă nu vă surâde ideea să începeți de azi, măcar organizați-vă, faceți-vă listă cu alimentele sănătoase, mergeți la cumpărături.

TAUR

Prietenii vă propun să ieșiți cu ei, dar nu prea aveți chef. Sunteți epuizați și ați vrea să vă odihniți. Dar, în același timp, sunteți dornici și de socializare. Sfatul nostru este să vă ascultați organismul. Dacă el zice că are nevoie de odihnă, respectați-i dorința.

GEMENI

Ce-ar fi dacă azi nu v-ați mai bate capul cu gătitul sau cu curațenia? Ce-ar fi dacă ziua de azi ați rezerva-o doar pentru răsfățul și relaxarea voastră? Vă zicem noi. Organismul v-ar mulțumi. Comandați pizza, uitați-vă la filme, faceți o baie cu multă spumă. Nici nu vă imaginați ce efecte miraculoase au aceste gesturi mici asupra psihicului vostru.

RAC

Azi, vă propuneți să dați Universul cu susu-n jos. Vreți să rezolvați și sarcini de serviciu rămase nerezolvate de zilele trecute, vreți să și gătiți, să faceți și curățenie, să mergeți și la cumpărături, să vă vedeți și cu o cunoștință. Aveți o agendă plină, parcă nici n-ar fi weekend pentru voi. Culmea e că astrele vă ajută să bifați toate aceste activități.

LEU

Astăzi, îi puneți pe primul loc pe cei din jur. Problemele lor sunt mai importante decât ale voastre și simțiți să le fiți alături. Foarte bine, ajutați-i cu o vorbă bună, dar nu vă încărcați negativ cu problemele și cu suferința lor.

FECIOARĂ

Azi este o zi agitată pentru voi sau, în orice caz, o zi cu o încărcătură emoțională deloc de neglijat. Intervine o schimbare importantă în viața voastră, care vă poate lua prin surprindere. Puteți fi anunțați despre o schimbare importantă la locul de muncă sau poate interveni în plan personal o noutate care să vă schimbe cursul vieții.

BALANȚĂ

Evitați azi sarcasmul și orice atitudine ironică. Mulți dintre apropiații voștri cu care intrați azi în contact au nervii întinși la maximum și există riscul ca o scânteie aruncată spre ei să producă ditamai scurtcircuitul. Mai bine vedeți cum i-ați putea ajuta să se relaxeze.

SCORPION

Reușiți să iertați greșelile unor apropiați și asta pentru că reușiți să înțelegeți cauzele care au stat la baza lor. Fiindcă tot e weekend, întâlniți-vă cu aceste persoane, stați de vorbă, cereți-vă scuze dacă considerați că ați greșit față de ele sau că le-ați judecat greșit. Veți vedea ce repede se va instala liniștea în sufletele voastre.

SĂGETĂTOR

Nu încercați să reparați azi o greșeală care vă apasă de ceva vreme. Azi nu dețineți toate resursele necesare unui succes deplin și, în ciuda eforturilor depuse, lucrurile s-ar putea complica și mai mult și v-ați risipi energia degeaba. Mai aveți răbdare câteva zile. Credeți-ne pe cuvânt! Subconștientul vă va spune exact când e momentul s-o reparați.

CAPRICORN

Tot ce primiți azi de la viață, de la oamenii cu care interacționați, de la situațiile în care sunteți puși vă umple inima de bucurie și vă dă aripi. De mult nu v-ați mai simțit atât de bine. O veste sau o situație total neașteptată vă va emoționa la maximum.

VĂRSĂTOR

Aveți tendința azi de a trece în revistă toate lucrurile care vă lipsesc pe toate planurile. Sfatul nostru este să contabilizați toate lucrurile pe care le aveți. Socoteala asta face mai bine la psihic. Lucrurile pe care le aveți și de care trebuie să vă bucurați le aveți pentru că, la un moment dat, vi le-ați dorit! Sunteți siguri că acum nu vi le mai doriți? Ați fi dispuși să renunțați la ele? Dacă răspunsul e nu, poate ar trebui să le prețuiți mai mult.

PEȘTI

Suferiți din cauza unei dezamăgiri peste care nu puteți trece. Dar nu este o soluție să rămâneți blocați acolo. Dezamăgiri vor mai fi… oamenii dezamăgesc. Luați lucrurile așa cum sunt, învățați-vă lecțiile și treceți mai departe. Mai aveți multe treburi de rezolvat în viața asta. Nu vă cramponați de o dezamăgire.

Sursa foto: shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop