Horoscop 25 iulie. Zodia care trebuie să aibă grijă la un așa-zis “prieten”

Horoscop 25 iulie. Este ziua dezvăluirilor, ziua în care se va juca cu cărțile pe masă, în care mulți nativi vor înțelege ce fel de oameni au în jurul lor și vor renunța la cei cărora le-au acordat încredere nemeritată. Nativii dintr-o anumită zodie vor trebui să fie foarte atenți la un așa-zis “prieten” care îi va sabota.

BERBEC

Azi, o persoană pe care ați considerat-o apropiată vă dezamăgește atât de tare încât vă schimbați complet părerea despre ea. Vă făcuse o impresie bună în repetate rânduri, dar se pare că a știut să joace bine teatru.

TAUR

Azi, primiți o ofertă de lucru, o colaborare bine remunerată. Oricât de mult v-ar tenta banii și oricâtă nevoie ați avea de ei, gândiți-vă foarte bine dacă mai aveți timp să vă ocupați și de un extra job.

GEMENI

V-ați bazat prea mult pe ajutorul unor persoane pe care le-ați considerați apropiate, iar acum constatați că v-au întors spatele. Veți descoperi că vă veți putea descurca și fără ajutorul lor, dar pe viitor poate ar trebui să nu mai acordați încredere atât de ușor.

RAC

Partenerul de viață pare să aibă probleme serioase la locul de muncă și aduce toate supărarea acasă. Nu e momentul să-l cicăliți și să-i reproșați că vă neglijează. Cel mai bine ar fi să-i fiți alături și să vedeți cum îl puteți ajuta.

LEU

Aveți parte de o surpriză frumoasă astăzi din partea unei persoane foarte dragi. O persoană căreia, nu cu multă vreme în urmă, i-ați oferit ajutorul, ea a apreciat enorm, iar acum a venit momentul să vă răsplătească gestul.

FECIOARĂ

Nu aveți voie să fiți triști. Problemele care vi se par copleșitoare există doar în mintea voastră. În realitatea, lucrurile sunt mult mai simple și nu sunt nicidecum atât de dramatice pe cât vi le imaginați.

BALANȚĂ

Azi obțineți dovezi clare despre un lucru pe care-l bănuiați de ceva vreme. Un coleg de serviciu vă pune bețe în roate și vrea să-și aroge meritele voastre. Nu v-a inspirat niciodată încredere, iar acum vi se confirmă faptul că intuiția nu v-a înșelat.

SCORPION

Pentru voi, ziua de azi stă sub semnul schimbărilor radicale. Poate fi vorba despre oportunitatea de a vă schimba locul de muncă, sau poate despre schimbarea locuinței, sau chiar despre schimbarea anturajului în care vă învârtiți și cu care, în ultima vreme, nu ați mai fost pe aceeași lungime de undă.

SĂGETĂTOR

Cineva pe care-l considerați prieten trage de mult sforile împotriva voastră. Ați mai fost avertizați asupra intențiilor ascunse ale acelei persoane, dar ați refuzat să credeți așa ceva. Azi vi se confirmă faptul că “prietenul” vostru nu este de bună credință și că încearcă să se ridice pe meritele voastre.

CAPRICORN

Aveți mare grijă de sufletul vostru astăzi, petreceți cât mai mult timp cu persoane pozitive. Aveți nevoie de o ambianță pozitivă, pentru că, din păcate, riscul de a vă deprima este de luat în calcul.

VĂRSĂTOR

Totul se întâmplă cu un scop, tocmai de asta nu e cazul să vă demoralizați dacă azi vi se închide o ușă în față. Cu siguranță, într-un viitor destul de apropiat, vi de va deschide o alta, iar oportunitățile vor fi pe măsura așteptărilor voastre.

PEȘTI

Aflați azi o veste care are potențialul de a vă va da cu totul peste cap. Analizați bine situația, cereți sfaturi și păreri de la persoanele de încredere și încercați să nu vă lăsați copleșiți de emoții.

Sursa foto: shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop