Horoscop 26 ianuarie, o zi în care unii oamenii vor fi prinși în capcană

Horoscop 26 ianuarie, o zi în care unii oamenii vor fi prinși în capcană mai ales cei care nu stau bine la capitolul intuiție. 

BERBEC – 26 ianuarie

Deși aveți un simț practic înnăscut, unele idei și inițiative din ultimul timp au fost complet fantasmagorice. Greu de realizat. Aspectele planetare ale momentului se traduc prin faptul că a sosit timpul să faceți diferența dintre vise și realitate.

TAUR – 26 ianuarie

Aveți toate motivele să simțiți fiorii ambiției și motivației prin toate venele, conjuncția Soare-Saturn în casa carierei vă duce într-o zonă în care veți realiza ce puteți face în continuare și cât de bine puteți face ce vă propuneți.

GEMENI – 26 ianuarie

Astăzi nu ai niciun chef să tolerezi glumele proaste sau nervii nimănui. Dacă cineva vă calcă pe coadă astăzi o să simtă colții dvs. Mare atenție să nu exagerați, s-ar putea să vi se întoarcă însutit aceste toane de moment.

RAC – 26 ianuarie

Așteptările voastre sunt mult prea mari. Conjuncția Soare-Saturn este un avertisment că nu e cazul încă să vă asumați riscuri financiare, mai ales dacă banii nu vă aparțin.

LEU – 26 ianuarie

Fă ceea ce simți că trebuie să faci și nu lăsa pe nimeni să stea în calea ta! În ultimul timp ai făcut deja foarte multe pentru alții, dar unii oameni nu sunt niciodată mulțumiți.

FECIOARA – 26 ianuarie

Nivelul energiei tale se apropie de zero, deci ar fi timpul să-ți încarci bateriile. Ar fi timpul să vezi cu adevărat cât de multe faci într-o singură zi. Dai prea mult, primești prea puțin.

BALANȚĂ – 26 ianuarie

Dacă te focusezi prea mult pe o singură direcție și depui toate eforturile în acest sens nu se poate să nu obții rezultate. Cu Soarele, Saturn și Jupiter în strânsă legătură, foarte multe lucruri sunt posibile săptămâna asta.

SCORPION – 26 ianuarie

Nu răspunde la provocări. Mai ales venite din partea celor care au mari probleme cu stăpânirea nervilor. Vei fi atras(ă) într-o capcană săptămâna aceasta: vei fi pus(ă) într-o postură foarte neplăcută.

SĂGETĂTOR – 26 ianuarie

Chestiile minore te vor irita mai mult decât este cazul. Uiți că lucrurile acestea sunt trecătoare și le acorzi mai multă atenție decât ar trebui. Privește imaginea de ansamblu și nu te pierde în nimicuri.

CAPRICORN – 26 ianuarie

Problemele financiare se ivesc de oriunde săptămâna aceasta. Dacă le acorzi importanță se vor agrava și mai rău. Trebuie să te gândești că în viață sunt lucruri mult mai importante decât banii: dragostea, pasiunea, prietenia.

VĂRSĂTOR – 26 ianuarie

Soarele și Saturn în zodia ta te îndeamnă să-ți asumi anumite riscuri. Trebuie să ai grijă în ce fel de riscuri te bagi, mai ales că de duminică Mercur va intra în mișcare retrogradă.

PEȘTI – 26 ianuarie

Soarele în Vărsător are o influență destul de neplăcută asupra voastră. E momentul ideal să reflectezi asupra lecțiilor trecutului. Vei pierde energie dar vei câștiga înțelepciune.

 

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop