Horoscop 25 ianuarie, Lună Plină în Leu, moment important pentru a repara greșeli din trecut

Horosop 25 ianuarie, o reîntoarcere într-o zonă în care nu v-au ieșit lucrurile. Refaceți lucruri care nu v-au ieșit din prima. Energie rară, specială, tot universul conspiră. Se deschide o etapă în viața noastră.

BERBEC

Un mare obiectiv pe care vi l-ați propus nu a funcționat, dar iată că astăzi se preconizează o reușită. Aveți toate instrumentele ca să porniți motoarele. Un bonus de energie de la planeta voastră, Marte, vă ajută… Vă iese un proiect.

TAUR

Vreți să plecați pe undeva? Vă e dor de o vacanță? Vă faceți planuri pentru un drum nou. Dacă nu e vacanță, atunci sigur este vorba de căutarea unui job nou, o nouă carieră, o altă direcție, alt loc. Aveți sentimentul că puteți mai mult de atât.

GEMENI

Vreți o provocare nouă, dar cumva secretă. Este cumva o aventură? Riscați foarte mult pentru a reuși în această aventură, aruncați în joc toate atuurile. S-ar putea să vă iasă, pentru că vă doriți foarte mult. Aveți foarte mult curaj.

RAC

Primiți vești care vă dau multă încredere. Oamenii cu care vă întâlniți astăzi vă dau vești bune, primiți răspunsuri așteptate demult. Se întrevăd niște bani la orizont.

LEU

Aveți niște treburi la serviciu, sunt probleme legate de niște hârtii, aprobări. O problemă nerezolvată din trecut pare să găsească o soluție. Ați fost defavorizat. Vi se face dreptate, în sfârșit.

FECIOARA

Iubirea este în prim plan. Dacă vă simțeați izolat și trist, astăzi lucrurile se îndreaptă. Vine o mângâiere, o mână care alină suferința. Apare ceva care vă liniștește. Se reface o relație, un cuplu.

BALANȚA

V-ați poticnit cândva în trecut într-un proiect. A sosit timpul să reluați treaba ca să duceți acel lucru la bun sfârșit. Plătiți o restanță din trecut, se reglează ceva astăzi nerezolvat din spate, din lunile din urmă.

SCORPION

Sunt oameni în jurul vostru foarte folositori, ei vă ajută astăzi să mergeți pe un drum câștigător. Aveți atuuri să reușiți în ceva ce v-ați propus. Cineva vă suflă în ceafă și simțiți acest lucru.

SĂGETĂTOR

Aveți multe de făcut, dar o faceți cu plăcere. Nu e nimic nou, voi munciți cu drag la ceva ce vă aduce satisfacții, noutatea este că aveți mai multă răbdare decât de obicei.

CAPRICORN

Nu mai credeați într-o relație. Ceva lipsea, comunicarea, cooperarea.. Începeți să priviți relația aceasta și din alt unghi. Din punctul de vedere al celuilalt. O puneți într-o altă luminp, este o relație cu du-te, vino, sus, jos, etc

VĂRSĂTOR

Vă lipsește cineva, aveți un dor, un regret. Nu ați mai primit un semn de viață de la cineva… Vă simțiți singur. Aveți impresia că cineva v-a uitat. Reîncepe o relație trecută pe linie moartă.

PEȘTI

Faceți tot ce vă stă în putere să faceți ca relația voastră să meargă, sunteți generos, altruist. Nu așteptați nimic în schimb. Va veni și ziua în care se va echilibra balanța.

Citeste și:

Zodiacul chinezesc 2024: predicții pentru toate semnele

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop