Horoscop 22 mai. Este momentul să renunțați la ceea ce vă ține pe loc

horoscop 22 mai

Horoscop 22 mai. Contextul astral al zilei de azi favorizează evoluția, progresul, mai cu seamă ăn sectorul profesional și în cel al relației de cuplu. Pentru a beneficia la maximum de sprijinul astrelor, este necesar să fiți deciși să renunțați la lucruri, situații, oameni care vă țin pe loc. 

BERBEC

Astăzi o să fiți foarte căutați. Pot apărea diverse urgențe și oamenii vor apela la voi. Vestea bună este că aceștia vor fi mai mult decât recunoscători pentru ajutorul pe care li-l acordați și vă vor oferi sprijin atunci când vă așteptați mai puțin.

TAUR

Este momentul să depășiți o supărare mai veche și să faceți pace cu acea persoană de care vă leagă amintiri frumoase. Cuvinte prost înțelese, irascibilitate, suprasolicitare la locul de muncă – toate acestea ar fi putut sta la baza stricării acelei relații. E momentul să recunoașteți partea voastră de vină și să faceți pace cu oameni care, cândva, au însemnat ceva pentru voi.

GEMENI

Azi, aveți revelația faptului că ceva vă ține în loc, că, în ultimii ani, nu ați reușit să progresați nici pe plan personal, nici pe plan profesional. Tot ce aveți de făcut este să ieșiți din zona de confort, să îndrăzniți să vă faceți remarcați fără teama că ați putea greși, să vă asumați riscuri și veți vedea că, în scurt timp, soarele va ieși și pe strada voastră. Doar îndrăzniți!

RAC

Azi, ar fi recomandat să vă apucați să faceți calcule serioase în privința resurselor de care dispuneți, fie că este vorba de bani, fie de timp, fie de energia fizică. În ultimele luni, ați cam abuzat de unele dintre ele și pare să se fi împuținat considerabil.

LEU

Iubirea nu doare. Ăsta e lucrul pe care va trebui să-l realizezi astăzi. Dacă pe voi v-a durut în ultima perioadă, atunci nu e vorba de iubire, poate fi vorba de dependență sau de orice altceva care vă ține în loc, lângă o persoană nepotrivită. Gândiți-vă serios să… luați o pauză, în care să vă regăsiți.

FECIOARĂ

Afectiv, sufletul vostru pare astăzi împărţit între partenerul de cuplu şi părinţi, ca şi cum nu ați ști cu cine să mergeți mai departe. Însă voi nu realizați faptul că aveți propria viață, că trebuie să faceți ce e bine pentru voi, nu pentru alții, indiferent că “alții” înseamnă membri ai familiei sau partener.

BALANȚĂ

Azi, ați putea avea parte de momente neplăcute în relația de cuplu. De fapt, dacă vă gândiți bine, lucrurile au cam scârțâit în ultima perioadă. Depinde doar de voi cum gestionați aceste momente neplăcute. Poate ar fi bine să stați față în față, să discutați sincer, să vedeți dacă mai e ceva de reparat.

SCORPION

Aveți o atitudine pozitivă, iar starea voastră de spirit se reflectă în relațiile cu cei din jur. Aveți șansa să ajungeți ușor la inimile oamenilor și să faceți noi cuceriri.

SĂGETĂTOR

Nu insistați să terminați repede lucrurile pe care le-ați început. Cu cât vă străduiți mai mult, cu atât veți avea mai mult impresia că piedicile sunt mai mari. Luați lucrurile treptat și nu țintiți prea sus de la început.

VĂRSĂTOR

Multora le veți fi azi de ajutor, căci aceste persoane au încredere în abilitățile voastre de a lua decizii, de a analiza lucrurile profund și cu simț de răspundere. Faptul că vi se apreciază inteligența, judecata, înțelepciunea ar trebui să vă bucure și să vă dea încredere în voi.

CAPRICORN

Astăzi, aveți șanse maxime să fiți curtate. Dacă vă place persoana respectivă, nu aveți decât să dați curs avansurilor. Asta ar putea duce chiar la o relație stabilă de lungă durată.

PEȘTI

S-ar putea să vă confruntaţi cu mici întârzieri cauzate de evenimente neprevăzute. Important este să vă păstrați calmul și, eventual, să amânați discuțiile importante. Puteți avea aceste discuții în una din următoarele zile, când contextul astral va fi mai favorabil comunicării și stării de calm.

Sursa foto shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop