Horoscop 22 ianuarie. O zi cu posibile accidente grave

Horoscop 22 ianuarie. Ziua bună se cunoaște după horoscop, iată că astăzi se anunță o zi cu posibile accidente grave, mai ales casnice. Nu vă urcați pe nimic la înălțime…

BERBEC

Probleme cu prietenii, neprevăzute și destul de neplăcute. Mai ales cu cei cărora le-ai împrumutat bani. Orice combinație financiară este de rău augur și se va termina prost.

TAUR

Soarele a intrat în zodia Vărsătorului și va tranzita zona până pe 18 februarie. Nu luați decizii la întâmplare și tratați cu seriozitate problemele care pot apărea la serviciu sau în familie.

GEMENI 

Astăzi sunteți foarte intuitivi dar nu e neapărat în interesul vostru, pentru că veți prinde din zbor lucruri nu foarte plăcute. Atenție la discuțiile în contradictoriu.

RAC

Se întrevede o situație extremă, disensiuni sau conflicte. Nemulțumiri pe unele sectoare ale vieții. Vă deranjează anumite situații care s-au creat în ultima perioadă de timp.

LEU

Cândva ați împărțit lucruri bune cu cei cu care astăzi intrați în conflict. Dezbateri aprinse pe baza unor contraziceri.

FECIOARA

Luptă interioară între ceea ce simțiți și ceea ce sunteți nevoiți să spuneți. Conflict interior. Convingeri și opinii puternice.

BALANȚA

Lipsă de concentrare, pericol de gafe involuntare sau de accidente casnice pe fondul unei zăpăceli cauzate de stres. Dialoguri care nu duc nicăieri și care nu rezolvă nimic.

SCORPION

Influența Lunii Negre se resimte, vor avea loc a serie de tensiuni, situații dificile, momente cu încărcătură negativă.

SĂGETĂTOR

Funcționează foarte bine sectorul comunicării, sunt șanse să reluați legături cineva drag. Puteți vorbi cu fratele sau sora, stabiliți noi conexiuni, aflați lucruri noi.

CAPRICORN

Relații frumoase, armonioase, sectorul afectiv este foarte bine aspectat astăzi. Mare accent pe plăceri și bună dispoziție. Este o zi frumoasă. Atenție doar la evenimentele bruște.

PEȘTI

Este o mare discrepanță între ceea ce simți și ce spui. Evenimentele de astăzi se desfășoară sub un auspiciu destul de neplăcut. Pare că nimic nu e la vedere totul e ascuns…

Foto: 123rf

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop