Horoscop 25 decembrie. Zodia care își oficializează relația!

Horoscop 25 decembrie. Este o zi de sărbătoare, o zi emoționantă pentru toți nativii zodiacului, dar în special pentru cei născuți în această zodie. Își vor oficializa, în sfârșit, relația de cuplu!

Horoscop 25 decembrie. Zodia care își oficializează relația!

Horoscop 25 decembrie, BERBEC

Astăzi dai dovadă de o sensibilitate aparte și orice detaliu te emoționează. Este o zi importantă pe care ți-ai propus să o petreci în compania apropiaților.

Horoscop 25 decembrie, TAUR

Dacă mergi la rude astăzi, abține-te de la comentarii și încearcă să eviți pe cât posibil schimbul de replici acide. E un moment de sărbătoare, iar o eventuală ceartă ar strica totul. În cazul în care cineva te provoacă, evită contactul verbal cu acea persoană.

Horoscop 25 decembrie, GEMENI

Primești acel lucru pe care ți-l doreai de foarte multă vreme și pe chipul tău se poate citi fericirea. Cei dragi au știut să te surprindă și au pus la cale planul perfect. De obicei reușești să descoperi surprizele pe care apropiații vor să ți le facă, însă de această dată nu ai avut nicio șansă.

Horoscop 25 decembrie, RAC

A venit momentul mult așteptat! Chiar dacă toți știu despre relația ta, acum este timpul să o oficializezi în fața celor dragi. Poate fi vorba despre o simplă discuție sau, de ce nu, chiar despre o logodnă în cazul celor care au relații lungi.

Horoscop 25 decembrie, LEU

Astăzi ar trebui să te ferești să dai lecții de viață. Cu toate că vrei să le împărtășești apropiaților secretele succesului tău, mulți vor considera că este o aroganță ceea ce faci, motiv pentru care ar fi bine să nu abordezi acest subiect ușor delicat.

Horoscop 25 decembrie, FECIOARĂ

Ți-ai propus ca astăzi să lași de-o parte tot ce ține de activitatea profesională și să te dedici familiei, dar un email primit la prima oră a dimineții nu te lasă să îți duci planul până la capăt. Vei avea de rezolvat câteva sarcini la începutul zilei, iar apoi te poți deconecta.

Horoscop 25 decembrie, BALANȚĂ

Trebuie să ai mare grijă atunci când vine vorba despre preparatele cu multe grăsimi. Ești o persoană gurmandă, dar trebuie să îți ții în frâu poftele alimentare. În caz contrar, riști să te alegi cu probleme ale sistemului digestiv.

Horoscop 25 decembrie, SCORPION

Înainte de sărbători ai avut o discuție în contradictoriu cu o persoană apropiată și nu ați reușit să clarificați lucrurile și să vă împăcați. Indiferent cui îi aparține vina, fă tu primul pas spre împăcare. Nu îți va părea rău!

Horoscop 25 decembrie, SĂGETĂTOR

Pentru că ești o persoană discretă, un prieten decide să îți mărturisească astăzi un secret important. Ceea ce vei afla te va da puțin peste cap și chiar dacă nu ești de acord cu situația, încearcă să nu îți judeci dur prietenul. Are nevoie de sfatul tău, așa că poți încerca să împachetezi frumos adevărul și să îi prezinți punctul tău de vedere într-o manieră diplomată.

Horoscop 25 decembrie, CAPRICORN

Ești sufletul petrecerii astăzi, ai o energie de invidiat și vei reuși să îi molipsești pe toți cei din jur. Cei care te vor avea în preajmă cu siguranță vor avea parte de un Crăciun de poveste!

Horoscop 25 decembrie, VĂRSĂTOR

O situație petrecută la începutul săptămânii nu îți dă deloc pace. Ai lăsat lucrurile fără rezolvare, dar nu din vina ta, ci pentru că timpul nu ți-a mai permis să te ocupi de acel detaliu. Pentru că ai mai mult timp la dispoziție poți încerca să faci asta chiar azi. Te vei simți mult mai bine după.

Horoscop 25 decembrie, PEȘTI

Chiar dacă este o zi în care trebuie să fim mai buni, nu îi lăsa pe ceilalți să profite de acest lucru. Lasă de la tine doar atât cât e nevoie, iar dacă situația o impune exprimă-ți punctul de vedere fără menajamente.

Foto: shutterstock.com

Citește și: 

ÎN EXCLUSIVITATE: HOROSCOP 2020, SEMNE BUNE ANUL ARE

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop