Horoscop 25 august. Mare atenție la bani și acte, în special cei din zodia…

Horoscop 25 august. Mare atenție la bani și acte, în special cei din zodia Berbecului, care au ajuns la capătul puterilor în ceea ce privește oboseala, stresul și surmenajul.

Horoscop 25 august. BERBEC

Sufletul Berbecilor este foarte fragil în această perioadă, iată de ce ar putea fi victima sigură a hoților sau a propriei neatenții. Din septembrie lucrurile se mai liniștesc pentru Berbeci.

Horoscop 25 august. TAUR

Stai ascuns undeva în spate în cercul tău de prieteni sau chiar la job printre colegi. Nu vrei să te afirmi deloc ți se pare că e o responsabilitate mare care te înspăimântă.

Horoscop 25 august. GEMENI

Perfecționismul tău îți aduce numai stres și nefericire. Ești încordat(ă) și nu mai găsești alinare în ceva ce altădată te relaxa. Este o consecință a ambiției tale.

Horoscop 25 august. RAC

Nu lua totul în serios, unele lucruri trebuie privite cu detașare. Altfel, riști să-ți pierzi definitiv simțul umorului sau, și mai rău, să nu mai știi când e glumă, și când nu e.

Horoscop 25 august. LEU

Ai tendința în ultimul timp să nu termini nimic din ce-ți propui, alergi după mai mulți iepuri și începi mai multe lucruri deodată.

Horoscop 25 august. FECIOARĂ

Perspectiva unui nou început îți surâde din toate părțile. Nu neglija aspectul financiar dacă te gândești să-ți schimbi jobul.

Horoscop 25 august. BALANȚĂ

Ești neatent(ă) astăzi la nevoile celor dragi, cea mai apropiată persoană are nevoie de tine dar tu s-ar putea să nu vezi pentru că ai mintea ocupată cu altceva.

Horoscop 25 august. SCORPION

Te comporți extrem de imatur astăzi, uiți care este vârsta ta adevărată. Poți să treci drept neserios în fața unor oameni care aveau așteptări de la tine.

Horoscop 25 august. SĂGETĂTOR

Nu mai dai randament în ceea ce faci pentru că ai neglijat relaxarea și odihna. Ești un om foarte serios și implicat când vine vorba de job dar poți da rateuri mari.

Horoscop 25 august. CAPRICORN

Există riscul unei erori mari astăzi. Ai grijă cum și cui trimiți mailuri, mesaje și telefoane. Zăpăceala de care dai dovadă se datorează stresului și suprasolicitării.

Horoscop 25 august. VĂRSĂTOR

Ești împovărat(ă) de o mulțime de gânduri negre. Visezi destul de bizar în ultima vreme și asta îți afectează calitatea vieții. Relaxează-te seara…

Foto: 123rf

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop