Horoscop 21 august 2020. O zi în care cei cu ascendent într-o zodie de foc vor avea o mare provoare

Horoscop 21 august 2020. O zi în care cei cu ascendent într-o zodie de foc vor avea o mare provoare

Horoscop 21 august 2020. BERBEC

În ultima vreme viața ta e ca un carusel, când sus, când jos, când cu viteză amețitoare, când moale și lipsită de vigoare. Este parte din drumul Berbecilor.

Horoscop 21 august 2020. TAUR

Ești pe cale să faci o mare greșeală dacă nu ești foarte atent. Astăzi fii ca un adevărat detectiv și prIvește totul în jur cu maximă vigilență.

Horoscop 21 august 2020. GEMENI

Prietenii îți dau o veste bună, te ajută într-o problemă sau îți dau o soluție la o dilemă care te macină de ceva vreme. Ține aproape de ei…

Horoscop 21 august 2020. RAC

Cei dragi sunt îngrijorați când te văd mereu abătut(ă) și trist(ă). Dacă nu faci nimic să-ți schimbi starea de spirit riști să intri într-o zonă gri de unde vei ieși destul de greu.

Horoscop 21 august 2020. LEU

Astăzi ai nevoie de o doză mare de diplomație. Se întrevăd câteva discuții în care e necesar să-ți arăți abilitățile de bun comunicator și diplomat.

Horoscop 21 august 2020. FECIOARĂ

Astăzi îi cucerești pe toți cu farmecul tău. Radiezi de fericire și de bună dispoziție, deja începe să devină molipsitoare starea ta de câteva zile…

Horoscop 21 august 2020. BALANȚĂ

Ai o mare dezamăgire în suflet și suferi pentru ea. Este o rană care sângerează adânc în sufletul tău. Dacă nu vei închide acel capitol din viața ta suferința nu se va estompa.

Horoscop 21 august 2020. SCORPION

Simți că monotonia pune stăpânire pe tine așa că faci tot ce-ți stă în puteri să te lupți cu ea. Nu exagera, totuși. Poți s-o dai în extrema cealaltă foarte ușor…

Horoscop 21 august 2020. SĂGETĂTOR

Ești mai calm și mai binevoitor ca oricând. Vezi lumea într-o lumină blândă ceea ce te ajută să construiești relații solide cu cei din jur bazate pe încredere reciprocă.

Horoscop 21 august 2020. CAPRICORN

Fiecare eșec sau nereușită înseamnă, de fapt, o lecție pe care trebuie s-o înveți. Acesta este prețul pe care trebuie să-l plătești pentru acumularea de experiențe.

Horoscop 21 august 2020. VĂRSĂTOR

Dacă îți faci planuri mărețe riști să fii dezamăgit(ă) așa că rezumă-te la lucrurile normale. Nu te băga în chestiuni foarte complicate că riști să nu mai ieși de acolo.

Horoscop 21 august 2020. PEȘTI

Dacă vezi că ceva nu funcționează oricâte eforturi ai depus, renunță. Este o bătălie fără niciun câștigător. Concentrează-te pe alte proiecte.

foto: 123rf

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop