Horoscop 23 noiembrie. Zodia care simte nevoia unei schimbări

Horoscop 23 noiembrie. Astrele ne predispun azi la reflecție interioară. Nativii din mai multe zodii vor simți nevoia să se retragă, să se izoleze, să fie singuri cu gândurile lor. Nativii dintr-o zodie simt o nevoie acută de schimbare și vor avea revelația drumului pe care s-o apuce de azi înainte. 

BERBEC

Indiferența partenerului de viață vă nemulțumește profund. Iar situația asta trenează de prea multă vreme. Este momentul să aveți o discuție serioasă, să clarificați lucrurile și să ajungeți împreună la o concluzie. Oricare ar fi aceasta – continuați împreună sau continuați separat – fiți convinși că este spre binele vostru.

TAUR

V-ați petrecut multe ori concentrându-vă pe universul vostru interior și v-ați dat seama că sunteți destul de nefericiți cu viața voastră din prezent și aveți nevoie de un restart. Acest nou început este cheia către o viață personală împlinită. Vestea bună este că astrele vă ajută să vedeți clar ce aveți de făcut.

GEMENI

V-ați pierdut încrederea în oameni și asta vă faceți să puneți la îndoială tot ce vi se spune, chiar dacă este vorba despre o persoană apropiată. Încercați să găsiți un echilibru. Ar fi de luat în considerare și un mic ajutor din partea unui psiholog. Riscați să o cotiți spre paranoia, iar asta nu este chiar secretul fericirii.

RAC

Nu sunteți în apele voastre, nici din punct de vedere psihic, dar nici fizic nu stați grozav. Vă țintuiește la pat o durere puternică, poate fi de cap, de burtă, de măsea etc. Vă irită cumplit până și glumele celor care vor să vă scoată din această stare proastă. E o stare trecătoare, totuși, dacă simptomele fizice persistă, consultați un medic la începutul săptămânii.

LEU

Prea multe telefoane azi vă aduc în pragul disperării, cu atât mai mult cu cât majoritatea sunt solicitări de ajutor. Toți par să aibă nevoie de câte ceva de la voi. Recomandarea astrologului este să-i ajutați în măsura în care nu face niște eforturi ieșite din comun. Dacă nu aveți dispoziția necesară de a le asuclta problemele tuturor, nu vă împiedică absolut nimic să nu răspundeți la telefon sau să răspundeți doar la persoanele cu adevărat importante.

FECIOARĂ

Este o zi bună pentru a vă consolida relațiile cu prietenii apropiați. Contextul astral favorizează întâlnirile plăcute și relaxante, dar pentru ca acestea să fie plăcute și relaxante este necesar să nu încercați să vă impuneți opiniile și să le combateți vehement pe ale celorlalți. Încercați să fiți mai toleranți decât sunteți de obicei.

BALANȚĂ

Vă bate gândul să reamanajați prin casă, dar partenerul de viață nu pare de acord cu ideile voastre. Are altă viziune de care nu sunteți încântați peste măsură. Realitatea este că reamanejarea nu este chiar o prioritate pentru voi acum, de aceea poate nu ar fi rău dacă mai așteptați puțin. Reluați discuția peste câteva zile și, poate, între timp, vă vin alte idei cu care să fiți amândoi de acord.

SCORPION

În viața voastră sentimentală, totul merge ca pe roate și vă simțiți mai conectați ca niciodată. E momentul potrivit să discutați de spre planuri de viitor, despre următorul pas în relația voastră. Vești bune și pentru cei singuri. Azi este ziua potrivită să vă adunați curajul și să abordați persoana de care vă place.

SĂGETĂTOR

Azi, nu aveți chef să interacționați cu nimeni, nici măcar cu persoanele la care țineți foarte mult. Simțiți nevoia să fiți doar voi cu voi, să vă puneți ordine în gânduri și să vă schițați planuri de viitor. Vestea bună este că astrele vă ajută să vă limpeziți gândurile și să vedeți cu claritate ce aveți de făcut în viitorul apropiat pentru a fi împăcați cu voi și împliniți.

CAPRICORN

Astăzi, simțiți nevoia să socializați indiferent cum, virtual sau real. Ar fi o idee bună să preluați inițiativa unei ieșiri în grup. Veți avea ocazia să flați ce mai fac oameni pe care nu i-ați mai văzut de multă vreme, ce s-a mai schimbat în viața apropiaților voștri, dar nu sunt excluse nici veștile șocante, la care nu v-ați fi așteptat niciodată.

VĂRSĂTOR

Aveți senzația că toată lumea are ceva cu voi, că toți vă caută nod în papură. În realitate, singurii care au ceva cu voi sunteți voi înșivă. Ceva vă nemulțumește profund la viața voastră, dar nu vreți să credeți asta. E periculos să vă mințiți pe voi. E drumul sigur către nefericire. Fiți sinceri cu voi înșivă, vedeți ce vă lipsește și faceți tot ce ține de voi să obțineți ceea ce vă lipsește, mai ales dacă nu e vorba de lucruri materiale.

PEȘTI

Vă nemulțumește profund atitudinea unei persoane pe care o credeați echilibrată. Țină morțiș să aibă dreptate și să-și impună punctul de vedere în fața tuturor, iar voi nu sunteți genul de persoană care se lasă dominată. Cel mai bine, este s-o lăsați să peroreze în legea ei, după care să-i atrageți atenția între patru ochi că a avut o atitudine deplasată.

Foto: shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop