Horoscop 22 noiembrie. Zodia care va primi reproșuri nejustificate

Horoscop 22 noiembrie. Sfârșitul de săptămână aduce tensiuni, nervi încordați, lipsă de obiectivitate, astfel încât poate ploua cu acuzații din toate părțile. O zodie va avea parte de reproșuri, adesea nejustificate, din partea unei persoane dragi.

BERBEC

Azi, încercați să vă abțineți de la a fi prea critici cu voi înșivă. Poate că defectele voastre, oricum ar fi ele, fizice, psihice sau intelectuale, par importante pentru voi și vă creează complexe, dar să știți că ceilalți nu le dau importanță. Starea voastră va depinde în foarte mare măsură azi de cum reacționați la ceea ce vi se întâmplă.

TAUR

Încetați să vă mai uitați în curtea vecinului. N-ar fi rău să vă ocupați doar de voi și să îi lăsați pe cei din jur să-și rezolve problemele cum știu ei. După cum probabil știți, la nevoie nimeni nu vă este cu adevărat alături decât cei care vă iubesc cu adevărat.

GEMENI

 

Un coleg mai slobod la gură reușește, azi, să vă aducă în pragul disperării. Atmosfera de la locul de muncă devine din ce în ce mai toxică pentru voi. Poate a venit momentul să căutați altceva. Gândiți-vă serios la aspectul ăsta, faceți-vă un plan, reactualizați-vă CV-ul și căutați joburi disponibile. Poate, data viitoare va fi cu ceva mai mult noroc decât acum.

RAC

Energia zilei vă predispune la implicarea în multe activități la serviciu, dar și acasă. Este cazul să vă reorganizați programul, să vă prioritizați treburile, pentru că altfel nu vă vor ajunge cele 24 de ore ale zilei. Să nu mai zicem că ar cam fi musai să vă păstrați măcar o oră și pentru sufletul vostru, să vă relaxați și să vă odihniți.

LEU

Încercați să vă concentrați, azi, asupra vieţii personale, pentru că e momentul să faceţi puţină ordine şi să vă gândiţi la o schimbare. Dacă nu sunteţi într-o relaţie, n-ar fi rău să vă reconsiderați priorităţile – poate că așteptările voastre cu privire la un potențial partener nu sunt tocmai rezonabile. Dacă aşteptaţi să vă bată la ușă prinţul din povești, s-ar putea să fiți dezamăgiți.

FECIOARĂ

Astăzi, este bine aspectat sectorul parteneriatelor, fie că vorbim de parteneriatul de cuplu sau de parteneriat de afaceri. Dați dovadă de corectitudine în relațiile cu cei din jur și nu sunteți dispuși să faceți compromisuri. Contextul astral al zilei favorizează petrecerea de momente frumoase, speciale cu partenerul de cuplu. Profitați de aceste momente pentru a avea o discuție lămuritoare și constructivă pentru relația voastră.

BALANȚĂ

Azi, aceia dintre voi care nu sunt într-o relație pot avea parte de aventuri amoroasă. Sigur, acestea nu sunt excluse nici în cazul nativilor aflați într-o relație, dar riscul de a fi descoperiți este maxim. Aceia dintre voi care formează un cuplu de mai multă vreme pot discuta despre următorul pas, despre logodnă, căsătorie sau mărirea familiei. Veți fi corecți în dialogurile cu partenerii și nu veți ezita să spuneți lucrurilor pe nume.

SCORPION

Ziua de astăzi este una dintr-acelea pline. Este nevoie să vă ocupați de un apropiat, probabil o rudă, care v-a cerut o favoare și bateți orașul în lung și-n lat pentru a vă ține promisiunea pe care ați făcut-o, că o veți ajuta. Pe seară poate reușiți, totuși, să vă ocupați măcar un pic și de voi.

SĂGETĂTOR

Un prieten apropiat vă reproșează, azi, că-l evitați, că nu mai vreți să știți nimic de el, că nu v-a mai interesat de soarta lui în ultima vreme, când ar fi avut cea mai mare nevoie de sprijin. Nu trebuie să vă simțiți vinovați. Cu siguranță, dacă nu i-ați fost aproape în ultima vreme, ați fost prinși cu alte treburi. Nu vă faceți și voi reproșuri că nu sunteți capabili să fiți în mai multe locuri în același timp. Prietenului îi va trece furia și va reveni la sentimente mai bune. Iar voi faceți fix așa cum simțiți: fiți alături de cineva atunci când simțiți s-o faceți, fiți doar pentru voi atunci când nu vă simțiți capabili să ascultați lamentările celor din jur, oricât de prieteni v-ar fi cei din jur.

CAPRICORN

Multe informații vor ajunge, azi, la urechile voastre, dar unele dintre ele vor fi simple invenții. Uniic colegi sau chiar persoane dintre cele apropiate sunt invidioase, iar acest sentiment îi face să se comporte nedrept și să denatureze adevărul. Lăsați-i să spună tot ce doresc, dar nu le dați crezare. Aveți încredere în instinctul vostru.

VĂRSĂTOR

Azi este momentul să vă îndreptați atenția către sectorul prietenilor, pe care i-ați cam neglijat în ultimele luni. Sigur, absența voastră din viața lor a fost justificată, dar acum a venit vremea să reluați relațiile. Trebuie să reglementați niște situații, să clarificați niște decizii luate în cercul de cunoștințe.

PEȘTI

Azi, sunteți foarte convingători, aveți argumente și încredere în voi, iar cu asta îi cam dați gata pe toți cei cu care interacționați. Totuși, aveți tendința să vă risipiți energia și cu oameni care nu merită. Sunt cei încuiați la minte, nevizionari, cu viziuni limitate. Nu vă pierdeți vremea cu ei. Nu doar că nu-i veți putea coninge de nimic, dar îngustimea minții lor vă va scoate din sărite.

Foto: shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop