Horoscop 23 iunie. Zodia care va fi implicată într-un conflict între prieteni fără voia ei

Horoscop 23 iunie

Horoscop 23 iunie. Pentru o zi de weekend, ziua de azi nu a se anunță a fi prea liniștită. Ea e marcată de evenimente neprevăzute, de dispute mai mari sau mai mici între persoane apropiate, de vești care vă dau planurile peste cap.

BERBEC

O întâlnire întâmplătoare pe stradă cu o persoană pe care n-ați mai văzut-o de ani buni prilejuiește aflarea unor adevăruri ascunse. Practic, informațiile pe care le veți afla în cursul acestei întâlniri vor fi exact cele câteva piese de puzzle lipsă pentru a înțelege niște chestiuni pe care nu reușeați să le înțelegeți la vremea respectivă.

TAUR

Dacă ați petrecut până târziu în noapte, azi vă veți resimți serios. Problemele digestive, asociate, în unele cazuri, cu dureri de cap, nu vă dau pace. Vestea bună este că, neavând starea necesară să ieșiți din casă sau să vă ocupați cu treburi casnice, vă veți odihni și vă veți recăpăta energia de care veți avea nevoie din plin în zilele ce urmează.

GEMENI

Vă dați întâlnire cu prietenii la un grătar, dar discuțiile care vor apărea între voi mai mult vă vor enerva și vă vor crea o stare de agitație care se va menține pe tot parcursul zilei. Faceți efortul și mai lăsați de la voi, încercați să schimbați subiectul. Nu e locul discuțiilor de genul ăsta într-o zi așa frumoasă.

RAC

Așteptați cu nerăbdare ca planurile pe care le finalizați azi să se și concretizeze. Sunt foarte promițătoare și v-ar putea îmbunătăți viața în mod semnificativ. Sunteți implicați trup și suflet și intuiția vă spune că totul va ieși excelent în cele din urmă.

LEU

Azi, aveți un farmec aparte la care persoanele de sex opus nu vor rămâne indiferente. Asta e o veste bună, însă mare grijă ca aceste persoane să nu fie implicate deja în relații de cuplu. O relație cu o persoană cu obligații ar pune o pată neagră pe imaginea și pe prestigiul vostru. Puneți-le niște limite dacă observați că încearcă să împingă lucrurile mai departe decât e cazul.

FECIOARĂ

Există riscul ca azi să vă treziți implicați fără voia voastră într-un conflict între prieteni. Fiecare dintre aceștia vă dau câte o informație sau vă spun câte o bârfă despre un alt prieten din gașcă, iar voi sunteți asaltați cu informații contradictorii și nu știți pe cine să mai credeți. Înceracți să vă țineți departe de conflictul care stă pe cale să izbucnească, luați distanță și nu țineți partea nimănui. Lucrurile se vor liniști între ei, într-un final.

BALANȚĂ

Un eveniment neprevăzut vă poate da, azi, planurile peste cap. Cineva apropiat are nevoie să fiți lângă el, sau se întâmplă ceva la serviciu care necesită prezența voastră acolo, sau poate fi vorba despre un accident casnic. Important este că până diseară lucrurile ar trebui să se rezolve.

SCORPION

Vi se pare că o persoană din grupul de cunoscuți pe care îi întâlniți azi tot lansează către voi atacuri la persoană. Nu vă “aprindeți” prea tare, luați-o ca pe o provocare și răspundeți-i pe un ton cât se poate de calm. Sunteți un bun comunicator de felul vostru și aveți capacitatea de a-i da niște replici care să-l potolească.

SĂGETĂTOR

Partenerul de viață vă face azi un cadou valoros, un lucru pe care vi-l doreați de multă vreme, dar pe care nu credeați să-l primiți vreodată. Ce dovadă mai mare de iubire ar putea exista? Asta vă va crea obligația de a-l răsplăti pe măsură.

CAPRICORN

Lucrurile între voi și partenerul de viață par să se îmbunătățească azi, dacă, în ultima vreme, au existat dispute sau neînțelegeri. Important este să comunicați eficient, să mai lăsați și de la voi, să găsiți împreună soluții. Nimeni nu deține adevărul absolut și cu siguranță toți facem greșeli. Nu e cazul să proiectați întreaga vină pe umerii partenerului de cuplu.

VĂRSĂTOR

Cineva din familie se confruntă cu o problemă și are mare nevoie de ajutor din partea voastră. Poate că asta vă dă peste cap planurile de weekend, dar este important să-i fiți azi aproape acelei persoane. Cel puțin, pentru conștiința voastră.

PEȘTI

Vă reproșați faptul că nu ați fost atenți la nevoile partenerului vostru de-a lungul timpului, iar asta vi se pare că se reflectă în atitudinea lui față de voi. Vestea bună este că niciodată nu e prea târziu să îndreptați lucrurile. El va fi foarte fericit dacă va obține de la voi promisiunea că, de azi înainte, veți face tot ce puteți pentru ca lucrurile să funcționeze cât mai bine.

Sursă foto: shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop