Soarele în Rac. Acest eveniment astrologic influențează toate zodiile în perioada 21 iunie-23 iulie. Previziunile Uraniei

Soarele în Rac

Soarele în Rac influențează puternic toate semnele zodiacale în intervalul 21 iunie-23 iulie. Acest eveniment astrologic ne încurajează să ne ascultăm adevăratele sentimente și să ne conectăm mai mult cu interiorul nostru. Pe de altă parte, sănătatea fizică, în cazul unor zodii, nu va fi excepțională.

Previziunile complete ale Uraniei în legătură cu tranzitul Soarelui prin Rac, AICI

BERBEC

În după-amiaza zilei de 21 iunie, Soarele va intra în zodia Racului și va tranzita, până pe 23 iulie, sectorul casei, al locuinței și al întregului cortegiu de fapte și semnificații ce decurg din educația, moștenirea, asimilarea tradiției și raportarea la trecutul familiei. Există riscul apariției unor piedici în calea unor decizii domestice ori patrimoniale.

TAUR

Soarele în Rac va pune, în cazul vostru, într-o lumină specială ideea sau nevoia susținerii unui examen; nota generală va fi cea a autoevaluării cu un accent special critic (vă subevaluați, vă descurajați).

GEMENI

Tranzitul Soarelui prin zodia racului va influența, în cazul vostru, sectorul banilor câștigați din muncă proprie.

RAC

Soarele în Rac intensifică blocajele personale sau parteneriale, radicalizează divergențele parteneriale. Acest eveniment astrologic va avea un impact puternic personalității voastre. Vestea bună este că veți beneficia de un plus de energie și vitalitate

LEU

Soarele în Rac va exercita o influență puternică asupra psihicului vostru, asupra bolilor lungi și cronice, reactivând stări organice mai vechi, care vor fi trăite la intensități diferite în funcție de vârstă și de tabloul clinic general.

FECIOARĂ

Acest eveniment astrologic va consolida, prin experiențe și concluzii noi de viață, întreaga voastră atitudine față de cei apropiați și față de proiectele pe care le demarați sau în care sunteți deja implicați.

BALANȚĂ

Soarele în Rac va influența casa a X-a, a ridicării în rang, Cu toate astea, nu vă veți putea exprima întregul potențial benefic din cauza celor douăsprezece opoziții care se vor alcătui pe axa Rac/Capricorn și care vor ridica piedici serioase în calea afirmării voastre.

SCORPION

Soarele în Rac va scoate în evidență aspectele fundamentale legate de convingeri, atitudini, conștiință, interese socio-profesionale majore. Pentru cei tineri sau încă tineri se pune problema legitimării față de o idee majoră (apartenență politică, crez religios, motivație profesională).

SĂGETĂTOR

Acest context astral va alimenta, în cazul vostru, o stare de ostilitate și de intoleranță născută din interesele materiale, care vă motivează să luptați în continuare și să nu cedați.

CAPRICORN

Soarele în Rac accentuează influențează puternic sectorul partenerial. Fie că țineți la ceva sau la cineva, fie că respingeți relația și conflictul generat cu un timp în urmă, vă veți menține ferm pe poziție. Riscul de dispute este mare, iar șansele de împăcare nu se conturează până la toamnă.

VĂRSĂTOR

În cazul vostru, tranzitul Soarelui prin Rac vine cu tulburări gastrice, metabolice, pancreatice, abdominale, de lactație (în cazul mamelor care au născut de curând), osoase sau reumatismale.

PEȘTI

Între 21 iunie și 23 iulie, sub influența tranzitului Soarelui prin Rac, veți fi mai prudenți, mai tăcuți, mai rezervați, mai dezamăgiți, mai plini de neîncredere, chiar dacă veți face eforturi să nu lăsați la vedere aceste trăiri.

Citeste si Solstițiul de vară 2019. Tradiții și superstiții specifice celei mai lungi zile din an

Sursa foto: shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop