Horoscop 21 noiembrie. Zodia care va fi prinsă cu minciuna

Horoscop 21 noiembrie. Este o zi a dezvăluirilor, a informațiilor inedite, a detaliilor picante. La urechile nativilor din mai multe zodii ajung vești și mai bune, și mai puțin bune. O zodie riscă să fie prinsă cu o minciună, spusă în scopul de a proteja pe cineva apropiat.

BERBEC

Ajung la urechile voastre informații despre un anumit coleg pe care de multă vreme îl suspectați că se ocupă cu lucruri necurate. Acum aveți confirmarea. Nu este exclus ca respectivul coleg să încerce să vă arate cum stau lucrurile din punctul lui de vedere și să încerce să vă atragă de partea lui. Încercați să nu cădeți în plasa pe care v-o întinde.

TAUR

Un membru al familiei la care țineți foarte mult are, de ceva vreme, probleme de sănătate foarte grave, de care voi aflați abia azi. Vă reproșați că nu ați mai vorbit demult cu el, că ați fi putut să-i fiți alături dacă ați fi aflat mai din timp de suferința lui. Acum luați lucrurile așa cum sunt pentru că nu le mai puteți schimba. Concentrași-vă pe ce puteți face de-acum încolo pentru persoana respectivă.

GEMENI

Niște colegi vin să împărtășească cu voi niște zvonuri referitoare la siguranța locului de muncă, la restructurări, la tăieri de salarii, iar aceste zvonuri reușesc să vă alarmeze peste măsură. Ideal ar fi să nu luați de bun tot ce auziți. Oricum voi nu aveți niciun control asupra acestor lucruri. Apoi, nu aveți nicio garanție că se vor întâmpla. Așteptați informațiile oficiale, nu vă încredeți în afirmații alarmiste.

RAC

Astăzi apar toate oportunităţile de care aveți nevoie pentru a finaliza cu succes un proiect la care lucrați de ceva vreme și pentru care v-ați consumat destul de mult. E momentul să vă bucurați de ceea ce ați realizat și să așteptați să culegeți roadele, care vor apărea în scurt timp.

LEU

Astăzi, evitați să luați decizii în grabă. Nu vă pripiți, aveți răbdare pentru că lucrurile se vor lămuri cât de curând. Ați putea apela la ajutorul celor care au experiență și în care aveți încredere. Cu siguranță vă vor sprijini s-o scoateți la capăt.

FECIOARĂ

Dacă vreți să cuceriți inima unei anumite persoane, este momentul să preluași inițiativa. Veți reuși să vă faceți remarcați cu mare ușurință. Succesul sentimental vă este asigurat, fie că e vorba de dorinţa de a începe o relaţie nouă, fie de dorința de rezolvare a unor probleme din relaţia pe care o aveți în prezent.

BALANȚĂ

Azi, e cazul să fiți mai prudenți decât de obicei. Verificați orice document vă pică în mână pentru că se pot strecura erori aparent minore, dar care, la un moment dat, ar putea declanșa adevărate conflicte.

SCORPION

Cu câteva săptămâni în urmă, ați dorit să ascundeți un anumit lucru de prieteni foarte apropiați. Poate ați plecat undeva și nu ați vrut ca ei să știe, poate v-ați întâlnit pe ascuns cu o persoană pe care ei n-o agreează și iarăși nu ați vrut ca ei să știe acest lucru. Cert este că azi minciuna voastră are șanse să iasă la iveală. Ori “vă scăpați” chiar voi, ori altcineva care v-a văzut vă dă de gol. Recomandarea noastră este să nu continuați să vă susțineți minciuna pentru că riscați să vă adânciți și mai mult în ea. O minciună recunoscută e pe jumătate iertată, așa că explicați-le prietenilor că ați vrut să-i protejați și să nu le răniți sentimentele.

SĂGETĂTOR

O persoană de sex opus, atrăgătoare, dă semnale că așteaptă să fie abordată. prinși cu treabă, riscați să ratați această ocazie. Poate n-ar fi rău ca azi să acordați mai multă atenție persoanelor din jur. Astrele vă pregătesc surprize plăcute dacă sunteți pe fază.

CAPRICORN

Azi, aflați vești nu tocmai bune de la cei dragi, ceea ce, pe moment, vă întristează. Însă după şocul iniţial, veți descoperi și soluțiile. Important e să nu vă lăsați copleşiți de emoţiile negative. Orice problemă are o rezolvare iar voi ați fost întotdeauna capabili să o găsiți.

VĂRSĂTOR

Vă concentrați cu mare dificultate. Sunteți obosiți, iar vremea de afară nu vă ajută nici ea prea mult, ci, mai degrabă, vă face chef de somn. O zi în care să vă relaxați v-ar putea reda tonusul obișnuit, apoi ați avea mult mai mult spor.

PEȘTI

Azi, ar trebui să vă relaxați și să faceți pace cu voi înșivă. Încercați să nu luați asupra voastră problemele altora. E lăudabil faptul că vreți să-i ajutați pe cei din jur, dar acest efort poate fi peste măsură de stresant pentru voi și vă poate stoarce de energie.

Foto: shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop