Horoscop 22 februarie, o zodie încheie un capitol dar are un plan de rezervă

Horoscop 22 februarie, o zodie încheie un capitol, dar are un plan de rezervă

BERBEC

Vă întâlniți cu persoane, întrevederile sunt pozitive, discuțiile sunt optimiste, ajungeți acasă satisfăcuți. Aveți un sentiment de plenitudine, bifați lucrurile pe care le-ați vrut să le faceți. După această realizare vă mutați către o nouă provocare.

TAUR

Puneți punct unei situații care v-a preocupat o vreme, ați fost foarte conectat la această chestiune, nu porniți în altă direcție până nu lăsați un timp să vă bucurați de perioada actuală. Se încheie ceva și trebuie să luați o pauză.

GEMENI

Se întrevede o acțiune foarte veselă, plină de viață și voie bună. Mult dialog și comunicare, sunteți întrebat, vi se cere părerea, viziunea voastră este apreciată. Îi motivați pe cei din jur.

RAC

Sunteți în fața unei persoane care vă cam pune la respect, vă umilește și voi vă simțiți foarte neînsemnat în această postură. Sunteți ca un copil, un învățăcel. Unii pot învăța câte ceva de la această persoană.

LEU

Sunteți într-o situație în care vedeți că nu se mai poate: unii își dau demisia, unii încheie o relație, pe moment vă dărâmă evenimentul, dar știți că este cea mai bună soluție. Acest eșec era inevitabil. A murit un anumit plan în viața voastră, dar aveți un plan de rezervă.

FECIOARA

Sunteți preocupați de bani, dar munciți pentru ei, din această cauză vă vin idei legate de câștiguri. Sunt ocazii și oportunități. Este muncă la mijloc, nu vă pică din cer.

BALANȚA

Primiți o veste de care aveați mare nevoie. O așteptați de ceva timp. Este ca o scânteie care vă dă un start, astăzi apare la fix. Sunteți pregătiți pentru marea veste, pentru startul pe care îl luați astăzi.

SCORPION

Sunteți în fața unei despărțiri de o situație din trecut, acceptați cu resemnare totul. Renunțați la acest lucru pentru că a venit timpul. Nu este ceva dramatic în viața voastră.

SĂGETĂTOR

Aveți o zi destul de solicitantă, oamenii din jur nu sunt disponibili, sunt absenți, sunteți cam pe cont propriu, nu vă puteți baza pe nimeni și astăzi munciți dublu. Se simte lipsa unor persoane din peisaj. Este o sursă de stres.

CAPRICORN

Este un moment important în care trebuie să arătați că meritați ceva: funcția, statut, etc. Este ca un examen pe care îl dați. Este o revizuire a vieții voastre, puteți descoperi niște lucruri care nu funcționau.

VĂRSĂTOR

O confruntare, o ceartă, discuții. Dar nu e nimic grav, pentru că voi aveți atuuri, sunteți informați, iar criticile și răutățile pe care le primiți astăzi nu vă afectează. Aveți un as în mânecă. Îi reduceți pe toți la tăcere.

PEȘTI

Ați făcut anumite lucruri nu foarte corect, prin mijloace mai ciudate. S-ar putea să vă trădeze ceva sau cineva astăzi. Cales pe care vreți să o apicați nu e ok, este Jupiter la voi în zodie, puteți fi desconspirat.

Foto: 123rf

Citeste și:

Compatibilitățile Berbecului în afaceri, profesie și carieră

Compatibilitate horoscop. Cu ce zodii se potrivește nativul din Taur

Horoscopul chinezesc 2022 – Maimuță

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop