Horoscop 21 iunie: suntem mai romantici ca oricând

Horoscop 21 iunie, cea mai lungă zi din an. Ne amintim de ce ne este dor, de ce ne lipsește, de mamă, casă, de cei plecați de lângă noi.

BERBEC

Vești nu tocmai plăcute de la părinți, de la rude. Sunt ceva probleme cu familia voastră, o rudă apropiată are nevoie de ajutor. Există energii copleșitoare lângă voi. Sunteți colac de salvare pentru cineva.

TAUR

Simțiți nevoia unei schimbări de atitudine într-o anumită situație a vieții. Este o surpriză pentru mulți, vine picată din cer, este o zdruncinătură zdravănă pentru voi. Se strică o relație după mulți ani.

GEMENI

Simțiți un gol imens în suflet, vă lipsește ceva. Parcă nu mai aveți energie, vă schimbați atitudinea față de mulți oameni. Vine o veste nu tocmai favorabilă, este o schimbare bruscă de plan, poate avea loc o dezamăgire de natură sentimentală.

RAC

Cerșiți atenție și dragoste aveți nevoie de mângâiere și emoții. Unii au norocul să aibă lângă ei oameni care pot oferi atenție și interes.

LEU

Aveți niște stări ciudate, nu vă simțiți bine în pielea voastră, vreți să începeți ceva nou, doar că vă împotmoliți de la primul pas.

FECIOARA

Pot apărea în jurul vostru oameni de care puteți profita, primiți ceva de la ei: vești, bani, ajutor, informații, încredere în voi. Este o șansă unică perioada aceasta, profitați de ea.

BALANȚĂ

Vă ocupați de niște lucruri pe care le-ați tot amânat. Le luați din urmă și bifați toate sarcinile neduse la îndeplinire. Ceva vă stătea pe suflet ca o povară sau obsesie, deveniseră un stres pentru voi.

SCORPION

Atrageți atenția asupra voastră, este un moment special. Se poate să vină către voi un gest care vă pune într-o lumină foarte bună. Vă simțiți important și special. Aveți parte de o doză de celebritate.

SĂGETĂTOR

Aveți o ușoară dorință de a vă retrage, aveți nevoie de o pauză, de o mică vacanță. Plănuiți în secret un proiect de care nu vreți să vorbiți cu nimeni.

CAPRICORN

Este o mare doză de blocaj, lucrurile nu evoluează așa cum v-ați dorit. Trebuie să vă uitați în altă parte ca să găsiți o rezolvare.

VĂRSĂTOR

Sunteți într-un moment de dubiu și suspiciune. Vă întrebați dacă nu cumva e cazul să vă vedeți de drum într-o relație…

PEȘTI

Intrați într-un moment sentimental, emționant. Vă uitați în trecut, vedeți lucrurile care n-au funcționat. Vreți să realuați o poveste pentru că sperați că de data aceasta va fi mai bine.

Foto: 123rf

Citeste și:

Compatibilitățile Săgetătorului în afaceri, profesie și carieră

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop