Horoscop 20 august. Zodia care astăzi face pace cu trecutul

Horoscop 20 august. Zodia care astăzi face pace cu trecutul dintr-un motiv clar: nativii au ajuns la capătul puterilor.

Horoscop 20 august. BERBEC

Există în voi astăzi nevoia de a fi combativi, de a vă face auziți, de a arăta tuturor cât de energici sunteți de fapt. Aveți un foc în inimă care mocnește.

Horoscop 20 august. TAUR

Dacă nu aplanați un conflict interior, acesta se va transforma într-o adevărată implozie, iar victimele veți fi chiar voi, nativii Tauri, care ați fost avertizați de intrarea lui Mercur în zodia Fecioarei.

Horoscop 20 august. GEMENI

Veți primi semnale discrete de la organism că se află la punctul critic de epuizare. Fie o durere sâcâitoare de cap, fie stres incontrolabil, sau chiar un deranj abdominal.

Horoscop 20 august. RAC

Verifică să vezi dacă ai tot ce-ți trebui înainte de a pleca de acasă. Ai grijă astăzi de obiectele personale, se anunță pierderi pentru RAC, deci fiți atenți la portofel, acte, telefon.

Horoscop 20 august. LEU

Mergi înainte cu planurile și gândurile tale, orice-ar fi! Nu te lăsa intimidat(ă) și descurajat(ă) de hateri. Rolul lor este să arunce cu pietre în ambițiile celorlalți pentru că nu le pot duce la îndeplinire pe-ale lor.

Horoscop 20 august. FECIOARĂ

Ești în vervă și ai chef de glume. Spiritul tău ludic nu trece neobservat astăzi și toți vor vrea să te aibă în preajmă pentru aerul plin de voie bună pe care îl emani.

Horoscop 20 august. SCORPION

Te autosabotezi singur(ă) și te transformi în propriul tău dușman. E foarte bine să analizezi tot ce faci dar nu e bine să desfaci firul în patru și să vezi numai defecte și greșeli.

Horoscop 20 august. SĂGETĂTOR

Este o zi a relaxării și a contemplării. Nu te întoarce foarte mult în trecut cu gândul și cu mintea ci rămâi ancorat în prezent. Nostalgia prelungită este dăunătoare.

Horoscop 20 august. CAPRICORN

Ascultă muzică sau citește ceva ce-ți face plăcere. Din când în când hrănește-ți sufletul, nu doar trupul. Tânjești după emoții și sentimente noi.

Horoscop 20 august. VĂRSĂTOR

Ți-e dor de cineva, experimentezi o senzație nouă de lipsă și durere. Cel mai probabil, cineva din trecut te bântuie, dar nu te lăsa copleșit(ă) pentru că vei avea multe de pierdut.

Horoscop 20 august. PEȘTI

Nu cheltui bani deocamdată pe nimic. Sectorul investițiilor este foarte slab aspectat. Toamna aceasta fii precaut(ă) cu banii.

Foto: 123rf

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop