Horoscop Urania: 3 – 7 ianuarie

Horoscop realizat de Urania: Mercur va intra în zodia Vărsătorului. Luna Nouă în Capricorn

BERBEC

Informații care îi vor surprinde pe nativi prin ciudățenia sau bruschețea cu care se vor petrece niște evenimente care îi privesc pe prietenii lor și care le vor impune și lor nevoia de a avea o reacție sau de a lua o decizie.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Berbec. Previziuni pentru perioada 1 – 7 ianuarie

TAUR

Nativii vor analiza o serie de curente de opinii, precum și direcția spre care se îndreaptă societatea ori mediul profesional în care activează și care le conturează un peisaj greoi sau chiar de neacceptat, pentru că nu asta își doresc Taurii să trăiască, pentru care nu au toate informațiile necesare să înțeleagă ce (li) se întâmplă, de unde și o firească atitudine retractilă de a nu se angaja în lupte deschise și de a conserva statutul sau situația socio-profesională pe care o dețin în prezent.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Taur. Previziuni pentru perioada 1 – 7 ianuarie

GEMENI

Gemenii vor adopta o atitudine neconvențională, de ostilitate sau de frondă față de un curent general de opinie. Din 6 ianuarie, după ora 2:17, Gemenii pot face o figură frumoasă în public, pot fi lăudați, premiați sau își pot etala un talent mai puțin știut de către anturajul lor.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Gemeni. Previziuni pentru perioada 1 – 7 ianuarie

RAC

Unele persoane pot fi solicitate, în funcție de specificul muncii și al funcției, să supravegheze o serie de activități profesionale care vor decurge defectuos (conflicte, neînțelegeri, neconcordanțe, disfuncții), de unde și o stare legitimă de stres, de nemulțumire și de enervare.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Rac. Previziuni pentru perioada 1 – 7 ianuarie

LEU

O povară profesională le poate strica, modifica sau complica modul de viață al Leilor, care vor dori să se odihnească, să petreacă sărbătorile ori să fie lăsați în pace. Stare organică bună, dar psihic marcat de un comportament excesiv, concentrat pe detalii, pe metodă, pe economie, ceea ce le poate atrage observații și comentarii critice, atitudine rigidă, explicabilă pe fondul Lunii Noi în Capricorn care va accentua, în plus, și tendința de a se izola sau de a se însingura.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Leu. Previziuni pentru perioada 1 – 7 ianuarie

FECIOARA

Posibil sfârșit „oficial' al unei relații care era deja epuizată. Moment lipsit de entuziasm creator și expresivitate artistică în cazul celor care desfășoară concerte, spectacole pe fondul Lunii Noi în Capricorn
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Fecioară. Previziuni pentru perioada 1 – 7 ianuarie

BALANTA

Între 4 ianuarie, după ora 0:44, și începutul zilei de 6 ianuarie, evenimente, împrejurări speciale care îi vor pune pe cei născuți în Balanță în situația de a-și reevalua sentimentele și opțiunile; clipe emoționante, ipostaze de viață mai puțin obișnuite, provocări sufletești, trăiri intense.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Balanță. Previziuni pentru perioada 1 – 7 ianuarie

SCORPION

Între 4 ianuarie, după ora 0:44, și începutul zilei de 6 ianuarie, posibile surprize venite din partea unui membru de familie, evenimente mai puțin previzibile, vești care îi vor obliga pe nativi să țină cont de consecințele acelor premise privitoare la casa și gospodăria lor.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Scorpion. Previziuni pentru perioada 1 – 7 ianuarie

SĂGETĂTOR

Întâmplări diverse în timpul unor deplasări curente sau a unor călătorii mai lungi. Din 6 ianuarie, după ora 2:17, în mod normal, în casă și în familie, ar trebui să domnească armonia, bucuria și tihna unor momente speciale.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Săgetător. Previziuni pentru perioada 1 – 7 ianuarie

CAPRICORN

Lecturi, explicații sau dialoguri care conțin elemente de noutate, surprize ori avertismente privitoare la regimul salarizării și al plăților generale. Din 6 ianuarie, după ora 2:17, conversații și întâlniri plăcute, vizite, deplasări cu scopul regăsirii păcii și a bucuriei interioare la o biserică, la o mănăstire, într-un loc de pelerinaj.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Capricorn. Previziuni pentru perioada 1 – 7 ianuarie

VĂRSĂTOR

Ipostaze de viață provocatoare, întâmplări care vor mobiliza abilitățile și disponibilitățile nativilor de a face față unor situații ieșite din comun ori de a fi ei înșiși inventivi și descurcăreți. Din 6 ianuarie, după ora 2:17, posibilă secvență pozitivă în plan financiar.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Vărsător. Previziuni pentru perioada 1 – 7 ianuarie

PEȘTI

Mecanisme de gândire care intră în specificul unor procese speciale: intuiție, revelație, telepatie, care îi vor conduce pe nativi la lămuriri de sine, la descoperirea temeiului unei situații din trecut asupra căruia nu aveau o reprezentare clară.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Pești. Previziuni pentru perioada 1 – 7 ianuarie

Foto: arhiva Avantaje

Citeste și HOROSCOPUL LUNII IANUARIE 2022

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop