Horoscop 20 februarie. Zodia care primește o invitație neobișnuită

Horoscop 20 februarie. Azi, se pot întâmpla fel de fel de lucruri stranii, aparent inexplicabile. Aparent… pentru că, în realitate, în spatele acestor lucruri, foarte bine ascunse, se află o explicație, un motiv, un interes… O zodie primește o invitație neobișnuită.

BERBEC

Constatați cu stupoate că acel critic interior care vă face să vă învinovățiți ori de câte ori nu vă ridicați la înălțimea așteptărilor voastre azi pare să se fi domolit. Chiar dacă nu sunteți pe deplin mulțumiți de modul în care ați rezolvat o problemă, chiar dacă sunteți convinși că ați fi putut face mai mult, parcă dezamăgirea nu e atât de mare. Începeți să înțelegeți că nimeni nu e perfect, dar mai important decât faptul că înțelegeți e faptul că acceptați acest lucru. Acceptarea e calea cea mai scurtă spre iubirea de sine.

TAUR

Niște probleme de sănătate mai vechi revin astăzi. Cel mai probabil, de vină este stresul la care sunteți supuși de câțiva ani. Acetse probleme nu vor trece de la sine dacă veți continua în aceeași manieră. Ba, mai mult, se vor acutiza. Rezolvarea problemei se află, însă, numai și numai la voi.

GEMENI

Primiți o invitație mai puțin obișnuită la un curs de formare, la un training, ceva de genul acesta, într-un domeniu care nu are nimic de-a face nici cu aria voastră profesională, nici cu aria voastră de interes. Un apropiat vă roagă să mergeți. La prima vedere, pare un serviciu pe care i-l faceți acelei persoane. Dacă vă găsiți timp, mergeți cu inima deschisă. Nu doar că este foarte posibil să deveniți interesați de subiect, dar este și mai posibil să vă faceți conexiuni noi.

RAC

Pe nepusă masă, un apropiat vă face un cadou substanțial. Nu înțelegeți de ce, iar când îl întrebați ce ați făcut să meritați acel cadou, o scaldă. Să nu aveți niciun dubiu că în spatele gestului lui drăguț se află un interes, doar că nu vrea să-l aflați acum.

LEU

Pentru voi, azi este ziua deciziilor în dragoste. Dacă sunteți într-o relație de cuplu, v-ați putea confrunta cu o dilemă și ați putea fi rpesați să luați o decizie. Dacă sunteți singuri, vi se oferă ocazia să trecețți la acțiune. faceți-o fără frică!

FECIOARĂ

Azi, dați semne de aroganță, motivați de succesele pe care le-ați avut ultima perioadă. Deși această atitudine îi face pe cei din jur, în general, să-l evite pe cel ce se comportă astfel, oamenii vor fi atrași de voi ca un magnet.

BALANȚĂ

E necesar ca azi să luați o decizie pe care ați tot amânat-o. Amânarea ei și pe mai departe ar putea avea consecințe dureroase. Cel mai probabil etse vorba despre o dilemă în dragoste care, din păcate, nu are soluții raționale. Singura cale este să vă accesați intuiția și să aveți încredere în ea.

SCORPION

Un personaj pe care l-ați cunoscut în urmă cu doar câteva săptămâni se poartă ciudat astăzi. Interacționând cu el, vă dați seama că este cu totul altcineva decât cel pe care l-ați cunoscut în trecut. E foarte posibil să aveți de-a face cu cineva cu tulburare de personalitate. Fiți precauți, vorbiți strictul necesar și limitați interacțiunea cu el.

SĂGETĂTOR

Voi veți avea parte de energia și determinarea necesare pentru a face schimbări pe plan profesional. Este posibil să demarați niște planuri care au legătură că o avansare în funcție, cu o schimbare de job sau cu o schimbare a statutului actual.

CAPRICORN

Voi vă veți canaliza toată energia pentru a obține fie o primă, un bonus, fie o mărire de salariu. Contextul astral al zilei este favorabil primirii unei sume de bani neașteptate cu titlu de remunerație pentru o sarcină îndeplinită exemplar în trecutul nu foarte îndepărtat.

VĂRSĂTOR

Prin rapiditatea cu care rezolvați problemele la serviciu și prin rezultatele bune provocați invidii. Aveți, însă, grijă la cei din jur, la cei cu care colaborați, la cei cu ambiții mari, care ar putea avea tendința să vă pună bețe în roate.

PEȘTI

Lipsa regulilor aduce haos, astăzi. Planificați-vă riguros activitățile, țineți-vă de planuri atât cât se poate, atât cât nu intervin alte priorități, în caz contrar riscați nu doar să nu bifați mai nimic din ce v-ați propus, dar și să fiți extrem, extrem de dezamăgiți de voi înșivă din pricina neducerii la bun sfârșit a taskurilor.

Foto shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop