Horoscop 19 februarie. Zodia care este dezamăgită de sine

Horoscop 19 februarie. Contextul astral al zilei îi răscolește pe mulți dintre nativi, îi pune pe gânduri, îi face să-și analizeze faptele din trecut care le-au marcat ultima perioadă. Nativii dintr-o zodie sunt dezamăgiți de comportamentul lor într-o anumită situație de viață, comportament care, în viziunea lor, a demonstrat slăbiciune.

BERBEC

Planurile vă pot fi date  peste cap dacă nu faceți un efort să vă concentrați pe ceea ce aveți de făcut sau dacă întârziați la întâlnirile programate. Nu sunteți chiar în cea mai bună zi a voastră, dar chiar și așa vă puteți organiza cât de cât să duceți la capăt măcar 50% din cât v-ați propus.

TAUR

Azi, s-ar putea accentua dorința voastră de relaționare, mai ales dacă nu aveți o relație de cuplu stabilă. Totuși, încercați să vă gestionați emoțiile mai bine. intensitatea emoțiilor voastre, efuziunile voastre sentimentale i-ar putea face pe cei cu care interacționați să facă un pas în spate.

GEMENI

Vă doriți din tot sufletul o schimbare în plan profesional, ceea ce faceți în acest moment nu vă mai aduce nicio satisfacție. Azi este o zi bună să proniți căutările, să depuneți-CV-uri, să discutați cu unul, cu altul poate aud ceva… S-ar putea ca până pe seară să aveți un prim semn.

RAC

Azi este una dintre acele zile în care aveți parte de multe limitări. Unele vin chiar de la voi. Aveți niște temeri nejustificate, vă este frică să vă asumați lucruri, iar asta vă limitează mai mult decât v-ați imagina. Cere ajutorul! Nu e nimic rușinos în asta.

LEU

Azi, aveți parte de resentimente, posibil confuzii, legate de partenerul de viață. Vă faceți tot felul de gânduri și refuzați să vedeți adevărul, încercați din răsputeri să dați altă conotație unei întâmplări pentru a-i găsi scuze partenerului.

FECIOARĂ

Începeți, în sfârșit, să vă mai detașați de niște emoții, sentimente care v-au afectat destul de mult în ultimele zile. Începei să le pătrundeți sensul, să le vedeți rostul, iar acest lucru vă ajută la eliberarea emoțiilor.

BALANȚĂ

Cineva apropiat se comportă azi destul de nedrept cu voi și nu înțelegeți de ce se întâmplă acest lucru, nu vedeți unde ați greșit. Dacă respectiva persoană nu este dispusă să vă spună unde consideră că ați greșit, ci se așteaptă să ghiciți voi, nu vă mai bateți capul. Are de dus niște lupte interioare grele și are nevoie să găsească oriunde vinovați pentru a nu simți atât de acut apăsarea propriei vine.

SCORPION

Ține doar de voi succesul acestei zile și de felul în care reușiți să vă gestionați pornirile agresive sau frustrările pe care le-ați acumulat. Încercați să vă țineți departe de conflicte. Nu intrați în discuții și-n certuri inutile.

SĂGETĂTOR

Faceți imprudența să vă bazați prea mult pe ajutorul celor din jur, și aproape deloc pe propriile forțe. Vă e frică de eșec, dar eșecul face parte din viața noastră. Învățați să-i faceți față, să vă împrieteniți cu el. Fiecare eșec vine cu o lecție. Acceptați-l și pe el, și lecția pe care v-o predă. Acceptarea este cuvântul-cheie.

CAPRICORN

Un apropiat și-a pus toată încrederea în voi, și-a deschis sufletul în fața voastră, iar voi, neintenționat, ați reușit să-l jigniți, să-i reactivați o rană mai veche. Acum vă reproșați faptul că l-ați rănit și sunteți dezamăgiți de voi. Rețineți, însă, că nu sunteți răspunzători de rănile nimănui. E responsabilitatea celui rănit să-și îngrijească rana, nu a celor cu care acesta interacționează. Reveniți-vă și nu vă activați degeaba criticul interior. Chiar nu este cazul.

VĂRSĂTOR

Cineva din trecutul vostru vă tot sâcâie pentru că vrea să vă convingă să-l reprimiți în viața voastră. Dacă nu ați simțit până acum s-o faceți, nu o faceți nici azi. Explicați-i frumos că reprezintă trecutul vostru, de care nu vreți să vă mai agățați. Dacă nu vrea să înțeleagă, închideți toate canalele de comunicare cu el.

PEȘTI

Nu dați prea multă crezare, azi, recomandărilor unui apropiat, deoarece există riscul să vă inducă în eroare, să vă influențeze judecata și, drept urmare, să faceți niște greșeli copilărești. Aveți încredere în intuiția, în experiența, în abilitățile voastre.

Foto: shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop