Horoscop 18 august 2020. Decizii proaste, vorbe goale aruncate

Horoscop 18 august 2020. Decizii proaste, vorbe goale aruncate aiurea pe fondul unor tensiuni mai vechi din ultima perioadă.

Horoscop 18 august. BERBEC

Ai nevoie de un mentor care să te ghideze în această perioadă destul de tulbure din viața ta. Deși e greu pentru un Berbec să accepte asta, trebuie să înțelegi realitatea în care trăiești.

Horoscop 18 august. TAUR

Bazează-te pe sprijinul celor apropiați în această dilemă pe care o traversezi. De la ei vei găsi răspunsurile la întrebări. Cere-le ajutor astăzi.

Horoscop 18 august. GEMENI

Ești împietrit(ă) de uimire sau de mirare la primirea unei vești care te va tulbura peste măsură. Poartă-te firesc și așteaptă ca lucrurile să se așeze pe făgașul firesc și normal.

Horoscop 18 august. RAC

Ai idei proaste și neinspirate în ceea ce te privește. Te pui pe o poziție inferioară în raport cu ceilalți. Dacă nu-ți revii o să ai numai de suferit.

Horoscop 18 august. LEU

Ești cu gândul la o călătorie pe care n-ai făcut-o. Vara e pe trecute, ia taurul de coarne și hotărăște-te ce vrei să faci în continuare.

Horoscop 18 august. FECIOARĂ

Indiferent cât de lovit(ă) ești de destin sau de răutatea celor din jur pe tine nimic nu te doboară și nu te schimbă. Abnegația și determinarea ta sunt de invidiat.

Horoscop 18 august. BALANȚĂ

Se vede de la o poștă că ascunzi ceva, că ai o emoție pe care nu vrei să o vadă nimeni. Fie ești îndrăgostit(ă), fie ești pe cale să se întâmple.

Horoscop 18 august. SCORPION

Nimic nu te mai bucură, parcă nici poftă de mâncare nu mai ai în ultima perioadă. Adună-ți forțele ca să poți lupta cu demonii ce te bântuie.

Horoscop 18 august. SĂGETĂTOR

Vrei să-ți schimbi stilul de viață dar nu știi cu ce să începi: cu sport, cu dietă, cu un alt program de somn… Ideea e că aceste dileme trădează o rutină la care nu vrei să renunți.

Horoscop 18 august. CAPRICORN

Te pierzi în nimicuri și uiți esențialul. Riști să nu vezi șanse și oportunități care se deschid în fața ta. Întreaga ta energie se consumă inutil, mai ales astăzi.

Horoscop 18 august. VĂRSĂTOR 

Spune-mi cu cine te împrietenești ca să-ți spun cine ești. Anturajul te ajută dar te și coboară. Mare atenție la oamenii din jur.

Horoscop 18 august. PEȘTI

Respectă-te mai mult! Nu mai accepta situații incomode pentru tine. Ai grijă de sufletul tău pentru că dacă n-o vei face tu, n-o va face nimeni.

Foto: 123rf

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop