Horoscop 1 iulie. Nativii dintr-o zodie își regăsesc echilibrul interior

Horoscop 1 iulie

Horoscop 1 iulie. Ziua de azi se anunță una benefică mai cu seama pentru psihicul multor nativi. Câteva zodii vor reuși să-și acceseze resursele interioare care să le aducă vindecare sufletească, dar și trupească. Nativii dintr-o zodie, care au avut parte de frământări interioare majore în ultima perioadă, vor reuși să-și regăsească echilibrul interior.

BERBEC

Luna iulie începe bine pentru voi. Sunteți suficient de motivați încât să faceți schimbări majore în viața voastră, schimbări care vor fi benefice atât fizicului, dar mai cu seamă psihicului vostru.

TAUR

Sunteți destul de tulburați de tot tăvălugul de evenimente de care ați avut parte în ultimele săptămâni. Aveți nevoie de o pauză de reechilibrare psihică, de o perioadă în care să fiți doar voi cu voi, în care să meditați asupra lucrurilor care vi s-au întâmplat în ultima vreme și asupra avalanșei de sentimente care v-au încercat. E important să conștientizați ce simțiți pentru a face schimbările care să fie benefice sănătății voastre psihice. Astrele vă susțin azi în găsirea echilibrului interior.

GEMENI

Prima zi a lunii iulie aduce cu sine câteva neînțelegeri, din fericire minore, cu apropiații. Cel mai probabil, aceste neînțelegeri se vor clarifica până la sfârșitul zilei, însă vor reuși, din nefericire, să vă destabilizeze emoțional.

RAC

Vă simțiți sleiți de puteri, și nu neapărat din punct de vedere fizic. Sunteți epuizați emoțional și nu înțelegeți de unde a apărut această epuizare. Poate că problemele din ultima vreme au avut asupra voastră un impact mai puternic decât vreți voi să credeți. Soluția ar fi să meditați îndelung asupra acestor situații care v-au dezechilibrat, să vedeți ce puteți face pentru a vă detașa, pe viitor, de problemele de acest gen.

LEU

Sunteți creativi și ingenioși azi, iar ideile voastre vor fi apreciate la adevărata valoare de către colegi și șefi. Nu este exclus să vi se propună să fiți parte dintr-un nou proiect pentru care să fiți remunerați în mod semnificativ. Azi vi se pot deschide noi orizonturi profesionale.

FECIOARĂ

Aveți o stare de spirit foarte bună, chef de viață, de farse, de distracție. Exuberanța asta vă poate costa dacă nu vă puneți, totuși, niște limite. Nu vă risipiți toată energia pe chefuri și distracție. Nici nu știți cât de repede rămâneși cu rezervorul gol.

BALANȚĂ

Cineva vă introduce azi într-un cerc al bârfelor din care riscați să nu mai ieșiți dacă o lungiți prea mult. Nu aveți siguranța că acele bârfe care ajung la urechile voastre au vreun sâmbure de adevăr, așa că ideal ar fi să nu vă creați o părere despre persoana despre care se bârfește. Sunt șanse mari ca o astfel de părere să fie complet eronată și să vă compromită o eventuală relație cu acea persoană.

SCORPION

Azi dați dovadă de destul de multă aroganță, care, evident, nu e bine primită nici de colegii de muncă, nici de partenerul de viață. Refuzați să acceptați că și cei din jurul vostru pot avea dreptate, bazându-vă doar pe experiența voastră, care lor le lipsește. Nu este deloc recomandat să fiți complet surzi la ideile, propunerile și sugestiile lor.

SĂGETĂTOR

Nimic nu pare să vă convină la început de zi. Din fericire, pe parcursul zilei veți avea parte de o surpriză foarte frumoasă din partea unei persoane de la care nu v-ați fi așteptat, astfel încât starea de spirit vi se va schimba în chip aproape miraculos.

VĂRSĂTOR

Aveți în jurul vostru energii negative. Prea multe persoane de care v-ați înconjurat au multe motive să se plângă și niciun motiv să se bucure, iar asta vă afectează și pe voi fără să vă dați seama. Încercați, măcar pentru o perioadă, să luați distanță față de acele persoane. Iar dacă asta nu este posibil – sunt, spre exemplu, colegi de muncă – evitați să mai ieșiți cu ei în pauze și stați cu căștile în urechi.

CAPRICORN

O veste neașteptată nu doar că vă dă peste cap planurile de azi, dar vă și bulversează univerul interior. Poate fi vorba despre o persoană foarte dragă de care nu mai știați nimic de ceva vreme. Luați lucrurile aa cum sunt și amintiți-vă că cele mai multe dintre lucrurile care ni se întâmplă nu sunt în aria noastră de control.

PEȘTI

Partenerul de viață v-ar putea reproșa că l-ați neglijat în ultima vreme, că nu v-au mai interesat problemele lui, că nu vă mai faceți timp pentru el. Reproșurile lui ar trebui să vă dea de gândit și să încercați să schimbați lucrurile dacă vreți ca această relație să mai funcționeze.

Sursa foto: shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop