Horoscop 19 octombrie, un aspect astral rar, s-a mai întâmplat acum 12 ani

Horoscop 19 octombrie, Marte din Balanță formează un trigon benefic cu Jupiter din Vărsător. Un moment prielnic pentru decizii bune.

BERBEC

Sunteți favorizați astăzi, sfatul astrelor este să vă implicați în orice pentru că veți avea câștig de cauză. Veți câștiga orice competiție. Veți fi ghidați spre câștig și reușită. Puteți repara un conflict sau o neînțelegere. Se îngroapă securea războiului.

TAUR

O zi bună pentru decizii în plan profesional. Aveți mai mute oferte de job? Nu erați deciși dacă să rămâneți sau nu la vechiul job? Astăzi știți exact ce aveți de făcut. Primiți vești bune, primiți informații valoroase.

GEMENI

Este bun aspectul de azi, pentru că sunteți zodie de aer. Ceea ce simțiți acum este prețuire din partea celor din jurul vostru. Sunteți prețuit de cei din jur, pentru unii Gemeni pot veni bani. Sunteți apreciat de colegi. Numele vostru capătă greutate.

RAC

Nu sunteți în apele voastre. Acolo unde aveți o frustrare, un blocaj, se întâmplă câteva schimbări. O să aveți curaj să vorbiți despre acest blocaj. S-ar putea să puneți rotițele în mișcare.

LEU

Este un impas astăzi. O relație pe care o aveți este în dezechiibru, se întâmplă ceva neplăcut. Discuții neplăcute, certuri, manifestări conflictuale. Astăzi are loc o despărție. Cineva cu care aveți o legătură are o ieșire necontrolată. Se aruncă vorbe urâte. Cuvinte urâte și reproșuri.

FECIOARA

Aveți un ton optimist, vreți o schimbare în viața voastră. Faceți planuri pentru viitor. Tot ceea ce faceți astăzi este cu bătaie lungă, are repercusiuni în viitor. Sunt emoții la mijloc și conotații sentimentale. Pregătiți o petrecere, o nuntă, un eveniment important.

BALANȚĂ

Marte este la voi în zodie și vă susține. Astăzi este despre iubire, despre perspective de viitor. Aveți o stare de energie pozitivă, există bucurie și entuziasm. Calea pe care începeți să mergeți astăzi este o investiție de energie pozitivă.

SCORPION

Marte vă ajută în plan emoțional, vă ajută în plan psihic. Vin energii pozitive, erați supărat și stresat, aveați insomnii. Situația se remediază, aveți soluții, grijile nu mai au intensitate. Se risipesc problemele. Căpătați încredere că orice problemă se poate rezolva.

SĂGETĂTOR

Nu știți cum să vă exprimați o dorință ascunsă, din teamă. Aveați impresia că e imposibil, erați derutat. Astăzi se face lumină asupra acestui vis pe care l-ați ținut ascuns. Ați fost derutat mult timp, dar astăzi se risipește această himeră.

CAPRICORN

Aveți o zi minunată din punct de vedere financiar. Fie primiți bani, fie vești, fie șansa de a vă afirma. Astăzi imaginea voastră este foarte bine susținută. Un astfel de aspect nu a mai avut loc de 12 ani. De 12 ani așteptați momentul acesta. Este o zi la superlativ.

VĂRSĂTOR

Și voi sunteți foarte ajutați astăzi, faceți o alegere, luați o decizie curajoasă. Depășiți cu brio un impas, ceva ce v-a ținut pe loc. Ați avut o provocare în lunile care au trecut iar astăzi, ca prin minune, se rezolvă. Poate avea loc un eveiment important astăzi în viața voastră.

PEȘTI

Sunteți destul de marcat de o situație de viață. A sosit timpul să faceți un pic de lumină într-o chestiune. Nu vă mai amăgiți. Și nu mai amăgiți nici pe alții. Se clarifică confuzia din sufletul vostru. Realitatea o să vă surprindă, nu mai camuflați nimic.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Avantaje.ro