Carmen Negoiță: „Locul acela nu îmi făcea bine deloc!”

Carmen Negoiță a fost una dintre concurente care au intrat încă de la început în competiția „Bravo, ai stil! Celebrities' de la Kanal D. A avut schimburi de replici acide cu câteva dintre colegele sale, dar și cu jurații. Și-a manifestat dorința de a părăsi emisiunea. Iar acest lucru s-a întâmplat în cea mai recentă gală eliminatorie.

Carmen Negoiță este cunoscută în mediul online, prin prisma paginii sale de lifestyle. De asemenea, ea a mai participat la un reality-show, la Pro Tv, și, în general, este o persoană care transmite calm și echilibru. În același timp, atunci când are o părere bine conturată, nu ezită să și-o exprime. A acceptat să participe la „Bravo ai stil' pentru că, a declarat ea la începutul competiției, „Cred că mi s-a facut dor de perioada cand mergeam la «Săptămânile Modei» și concepeam ținute extravagante. M-am gândit că este momentul să îmi mai pun creativitatea la contribuție și să mă mai joc cu stilurile…'

În cadrul emisiunii „Bravo, ai stil! Celebrities', Carmen Negoiță a reușit să intre în conflict cu câteva dintre concurente, dar și cu membrii juriului. La un moment dat, pe parcursul emisiunii, și-a exprimat dorința de a ieși din emisiune. Oboseala, starea conflictuală permanentă și atmosfera tensionată de pe platou și-au pus amprenta asupra stării de spirit a vedetei.

Carmen NegoițăSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Carmen Negoiță: „Sunt foarte mulțumită'

Dorința i s-a îndeplinit, în cea de-a doua gală eliminatorie, iar mesajul transmis pe Instagram a dezvăluit multe aspecte din culisele emisiunii. Vedeta a explicat că nu vestimentațiile sunt cele mai importante, ci cât de vocale sunt persoanele implicate. În plus, deși în cadrul emisiunii a plâns, Carmen s-a arătat încântată de ieșirea din această competiție în care nu se mai regăsea.

„Sunt foarte mulțumită că am părăsit competiția, chiar nu cred că era de mine. Locul acela nu îi îmi făcea bine chiar deloc. (…) Comentariile juraților mă lăsau uneori mască. Pentru că ceea ce vedeam eu și modul în care am gândit eu anumite ținute mi se părea nu are nicio legătură cu modul lor de jurizare deși ei zic că explică. Nu mă regăseam în această competiție, pentru că eu m-am dus acolo în special pentru ținute și mi-am dat seama că ținutele și partea de fashion nu reprezintă nici măcar jumătate din ceea ce se întâmplă acolo.'

Carmen a explicat că: „este o jurizare extrem de subiectivă, se dau note în așa fel încât să se creeze frustrări, sunt preferințe personale, nu știu pe ce bază sunt făcute, dar jurizarea lasă de dorit. În această competiție este vorba despre cine este mai guraliv, cine comentează mai mult, cine își dă cu părerea sau cine face spectacol, cine se târăște pe jos'.

Citește și: Narcisa Suciu are un nou proiect

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Avantaje.ro