Horoscop 19 octombrie. O zi zbuciumată. Feriți-vă de… acest semn

Horoscop 19 octombrie. O zi zbuciumată. Feriți-vă de… acest semn

Horoscop 19 octombrie. BERBEC

Astăzi sunt șanse mari să fii prins în mijlocul unei dispute crâncene. Argumentele tale sunt cele mai plauzibile, iar luptător cum ești, vei ieși cu toate armele la atac.

Horoscop 19 octombrie. TAUR

Este o zi în care toată atenția voastră se îndreaptă către sectorul financiar. Aveți ceva plăți de făcut, a venit o scadență din urmă, sau poate o datorie mai veche tocmai își cere dreptul.

Horoscop 19 octombrie. GEMENI

Cea mai sigură cale către nefericire și nemulțumire este să te compari continuu cu alți, mai precis cu ce au alții și nu ai tu. Se pare că asta faci tu de ceva vreme, nici nu e de mirare că nu ești în apele tale…

Horoscop 19 octombrie. RAC

Ai tot amânat să te ocupi de anumite chestiuni iar acum acestea vin din urmă să te invadeze cu griji și preocupări. Nu mai amâna lucruri. Fă-le la timpul potrivit.

Horoscop 19 octombrie. LEU

Dacă ai răbdare și nu te grăbești ești pe cale să realizezi ceva ce ți-ai propus demult. Ai făcut un plan meticulos pentru această reușită. Mai ai foarte puțin până să te bucuri de succes.

Horoscop 19 octombrie. FECIOARA

Se anunță o petrecere deosebită în viitorul apropiat, la cineva foarte apropiat de tine. Date fiind circumstanțele nu vor fi prezenți decât cei foarte dragi. O să ai ceva emoții.

Horoscop 19 octombrie. BALANȚA

Simți nevoia să stai în cochilia ta departe de lumea dezlănțuită. Nu vrei să auzi de nimeni și de nimic. Te retragi discret astăzi, alături de cărți sau de un hobby mai vechi.

Horoscop 19 octombrie. SCORPION

Treci printr-un hop destul de dificil. Nu sănătatea îți este pusă în pericol ci liniștea sufletului. Riști să aluneci pe o pantă periculoasă dacă nu-ți revii repede.

Horoscop 19 octombrie. SĂGETĂTOR

Pui în balanță moralitatea unor acțiuni, dar din fericire Săgetătorii sunt maeștri în a ști să facă slalom printre decizii grele. În viață trebuie să știi să faci compromisuri.

Horoscop 19 octombrie. CAPRICORN

Urmează să primești o sumă de bani pe care o așteptai de ceva vreme, dar aproape că nu mai sperai. Ziua de astăzi este despre bani, dar nu se concretizează nimic încă.

Horoscop 19 octombrie. VĂRSĂTOR

Arunci cu vorbe în stânga și-n dreapta iar riscul de a răni pe cineva este foarte mare. Conflictul care mocnește astăzi nu e opera ta, dar tu ațâți focul.

Horoscop 19 octombrie. PEȘTI

Vei primi o veste care te va destabiliza din temelii. Urmează o săptămână cu multe provocări pentru nativii Pești. Trebuie să vă feriți de cei care nu au fost sinceri cu voi.

FOTO: 123rf

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Avantaje.ro