Horoscop 19 noiembrie, tensiuni și sondare a sufletului

O zi specială. Lună plină în Taur. Evenimente interesante pentru toate zodiile. Perioadă tensionată.

BERBEC

Blocaj de comunicare într-o relație. O persoană vă tratează cu multă aroganță și infatuare și vă simțiți eclipsați. Vă critică și vă judecă, sunteți într-o situație jenantă și o luați foarte personal. S-ar putea să nu fie prima dată când acest om se poartă astfel cu voi.

TAUR

Pentru că Luna Plină vă vizează direct, astăzi scoateți la iveală o latură care a fost în umbră. Cineva din jur v-a pus o etichetă greșită și eronată, dar astăzi luptați pentru adevăr și pentru imaginea voastră. Vreți să fiți văzut în adevărata lumină.

GEMENI

Ceva din trecut vă macină, o amintire, o relație. Eclipsa vă tulbură și vă arde pe interior, dar puteți găsi o vindecare, descoperiți o soluție. Iertați și uitați ce-a fost urât în trecut. Chiar dacă ați fost răniți, uitați și iertați.

RAC

Furtună mare în inima voastră. S-ar putea să aveți de ales între două relații, e foarte posibil. Se dă o luptă în inima voastră, nu știm cine va câștiga: sufletul sau rațiunea. Poate fi vorba de o decizie tranșantă. Este o alegere importantă astăzi, întrebați-vă și conștiința.

LEU

Este un moment în care lucrurile din viața voastră profesională este bine aspectată. Arătați lumii cine sunteți. Astăzi se deschide o cale nouă în viața voastră. V-ați propus să fiți remarcat, este un moment prielnic pentru voi. La anul veți culege roadele pentru eforturile voastre de anul acesta.

FECIOARA

Este o lecție de viață, mai ales dacă e vorba de o relație de iubire. Ceva vă face realmente fericit, sunteți apreciat și vedeți cât de frumos vă vede lumea. Poate primiți un cadou, o vorbă bună. Anturajul, prietenii sunt aproape de voi. Sunteți copleșiți de un sentiment cald.

BALANȚA

Este o zi mai ciudată, simțiți nevoia de a sta departe de tot. Vreți liniște și pace. Vă retrageți undeva, poate chiar în suflet. Undeva în voi se ascund dureri din trecut, coborâți acolo pentru a vindeca. Mulți dintre voi ar trebui să vorbiți cu un duhovnic/mentor/terapeut.

SCORPION

Sunteți vedetele acestui moment astral. Sunteți în prim-plan. Descoperiți astăzi cum vă vede lumea. Dacă sunteți lăudați, criticați, judecați este oglinda prin care sunteți percepuți de cei din jur. Nu e neapărat un lucru rău, s-ar putea să aveți surprize plăcute. Astăzi vă vedeți așa cum sunteți.

SĂGETĂTOR

Sunteți frământați, vreți să luați o decizie, să faceți ceva ce n-ați făcut tot anul. Până pe 4 decembrie veți fi puși într-o situație de a depăși o situație. Este un moment ușor fragil emoțional. Sunteți obosit.

CAPRICORN

Astăzi faceți un plan pe termen lung, ceva legat de următoarele șase luni. Nu sunteți foarte mulțumit de momentul prezent dar viitorul sună foarte bine pentru voi. Sunteți încărcat de energie și optimism că totul va fi bine. Nu aveți emoții pentru viitor.

VĂRSĂTOR

Este o luptă dintre viața personală și viața profesională. Sunteți foarte încercați astăzi. Nu știți pe ce trebuie să puneți preț. Este o zi mai grea pentru femei. Se dă o luptă cruntă în sufletul vostru, cu ce e acasă și cu ce este la serviciu. Nu puteți fi și un părinte bun și un bun angajat.

PEȘTI

Primiți o veste, o informație, un document pe care îl așteptați de ceva vreme. Vi se face dreptate și lumină într-o anume situație. Ați muncit să ajungeți în acest punct. Nu a picat din cer, ați tras mult pentru asta. Răsuflați ușurați.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop