Horoscop de weekend: 13 – 14 noiembrie. Decizii bruște și radicale, vorbe aruncate cu agresivitate

Decizii bruște și radicale, s-ar putea să iasă cu scandal. Atenție la orice cuvânt vă iese pe gură. Relații eșuate, cuvinte aruncate aiurea.

BERBEC

Sunteți rezervați, vă e frică să vă aruncați cu capul înainte. Există o piedică majoră, sunt opreliști. Există câteva planuri ratate, ceea ce aduce un consum nervos foarte mare. Nu riscați nimic astăzi, se va transforma într-un eșec.

TAUR

Nu o duceți tocmai bine, sunteți irascibili, aveți o grabă de a vă arunca într-o aventură nouă, intrați într-un tumult, cu energie, poate fi o afacere, relație, călătorie. Este mult mister la mijloc, dar voi vreți cu orice preț să vă duceți înainte.

GEMENI

Vă plângeți în stânga și-n dreapta că sunteți o victimă. Vreți să atingeți coarda sensibilă a celor din jur. Acum vedeți cine este alături de voi în aceste situații în care nu sunteți foarte bine.

RAC

Aveți inspirație, căldură, liniște. Este o zi bună pentru spiritualitate. Comunicați cu îngerii și cu Dumnezeu. Partea rea a acestor zile este că nu vă mai simțiți bine acasă, sunteți criticat și atacat, luați personal tot ce vi se spune. Sunteți într-o pasă sensibilă. Sunteți foarte vulnerabili, fragili.

LEU

Un mediu plăcut, mai ales acasă, sunteți într-o dispoziție romantică. Dacă nu sunteți acasă, sunteți într-un loc plăcut, unde simțiți nevoia să vă sfătuiți cu cineva. Vă gândiți la cineva din trecut dar planurile le faceți pentru viitor.

FECIOARA

Rezolvați o problemă, poate nu e a voastră, dar voi veniți cu soluția salvatoare. Veniți cu idei și elan pentru a ajunge la un final fericiți. Sunteți sursa principală de energie pentru cei din jur. Nu aveți stare…

BALANȚĂ

Atenție la bani, puteți cheltui mai mult decât v-ați propus. Dați bani aiurea pe lucruri care nu vă trebuie. Faceți excese din cauza banilor, dar există acolo un substrat terapeutic.

SCORPION

Vă întâlniți cu anumite persoane, s-ar putea să aflați niște vești. Nu sunt noutăți foarte plăcute, este ceva cu impact, auziți ceva care vă tulbură.

SĂGETĂTOR

Un weekend plin de vorbe, de comunicare. Primiți un mesaj care vă dă peste cap. Vă irită, vă sperie. Există un dram de impulsivitate în acest weekend.

CAPRICORN

Vă retrageți într-o cochilie și stați să vă gândiți. Stați să cumpăniți lucrurile care s-au întâmplat în viața voastră în ultima perioadă. Nu vă aruncați într-un proiect de unde se așteaptă să dați un răspuns.

VĂRSĂTOR

Amintiri și un dor vă macină profund, analizați o situație din trecut. Vă luați o pauză ca să vă gândiți ce n-ați făcut bine, ce ați greșit.

PEȘTI

Este o zi minunată pentru declarații de dragoste le faceți sau le primiți. Vi se fac confidențe, puteți afla un secret nemaipomenit. Prezența cuiva vă face bine.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop