Horoscop 19 iulie. Zodia căreia i se va cere socoteala pentru o neînțelegere din trecut

Horoscop 19 iulie. Trecutul revine azi în viețile nativilor din mai multe zodii. Fie le pot apărea în cale persoane de care nu au mai auzit de multă vreme și de care i-au legat, cândva, sentimente puternice, fie pot ajunge întâmplător la urechile lor informații despre niște persoane din trecut, fie aud o melodie, văd o imagine care, asemeni madlenei lui Proust, îi aruncă într-un trecut de multă vreme uitat. Totul este să nu renunțe la prezent de dragul acestui trecut. Nu va fi o mișcare bună.

BERBEC

O persoană din trecutul vostru încearcă, azi, să ia legătura cu voi prin intermediul unui terț, posibil al unei cunoștințe comune. Dacă aveți resentimente legate de acea persoană din trecut, dacă nu v-ați despărțit în condiții tocmai bune, nu ar fi recomandat să acceptați să ia legătura cu voi. Există prea multe șanse să retrăiți aceleași sentimente și emoții negative pe car le-ați trăit ultima dată când ați văzut-o.

TAUR

O veste neplăcută despre unul dintre membrii familiei vă umbrește ziua. Încercați să luați legătura cu el și vedeți cum îi puteți fi aproape. Va fi bucuros să știe că poate conta pe voi.

GEMENI

Revine în actualitate o problemă rămasă nerezolvată în trecut. De data aceasta, însă, contextul astral vă e favorabil, astfel încât veți găsi rapid cea mai bună soluție, chiar dacă, la început, veți manifesta oarecare anxietate.

RAC

Un coleg de serviciu pare că încearcă să vă pună bețe în roate. E posibil, totuși, să fie doar o părere de-a voastră. Discutați cu el și vedeți ce are de gând. Discutați, eventual, și cu alți colegi de care este el mai apropiat și vedeți ce informații aflați.

LEU

Aveți parte de o supriză plăcută din partea partenerului de viață, o surpriză menită să consolideze relația voastră. Dacă relația voastră nu a mers chiar ca pe roate în ultima vreme, începând de azi lucrurile s-ar putea îndrepta, însă este necesar să nu-l lăsați pe el să ia toate inițiativele, ci să le aveți și voi pe ale voastre.

FECIOARĂ

Vești bune în sectorul profesional. Sunteți cooptați într-un proiect nou sau apare o colaborare nouă. Veți avea ceva de muncă, dar recompensa financiară va fi pe măsura efortului depus.

BALANȚĂ

Neînțelegerile cu partenerul de cuplu pare să se adâncească. Sunteți în pragul unei crize de cuplu și aveți senzația că scăpați frâiele din mână. Încercați să aveți o discuție cu el și aflați ce-și dorește, de fapt, de la voi. Încercați să vă păstrați calmul! Dacă refuză să comunice cu voi, încercați să luați o pauză. Propuneți-i asta și vedeți ce reacție are.

SCORPION

Primiți o invitație intersantă din partea prietenilor pentru sfârșitul de săptămână, dar ezitați dacă să vă duceți sau nu. Parcă ați sta acasă să vă odihniți, parcă ați și ieși cu ei. Dacă se poate, nu le dați un răspuns imediat. Vedeți în ce stare sunteți în ziua în care urmează să aibă loc ieșirea și faceți exact așa cum simțiți.

SĂGETĂTOR

Se anunță o mică petrecere în weekend și nu știți dacă să vă duceți sau nu. V-ar face bine să ieșiți, să vă distrați și să socializați, cât despre mersul prin magazine pentru achiziționarea chiar și a unui singur articol vestimentar pe care să-l purtați la această petrecere va fi o adevărată terapie.

CAPRICORN

Azi vă faceți planuri pe unde să ieșiți în weekend, dar spre sfârșitul zilei, cineva de la serviciu, un șef poate, vi le dă peste cap și vă anunță că are nevoie de ajutorul vostru măcar în una dintre cele două zile de weekend. Se pare că taskul respectiv nu suportă amânare până luni.

VĂRSĂTOR

Azi aveți parte de o surpriză nu tocmai plăcută. Vă intersectați întâmplător cu o persoană de care n-ați mai văzut-o de foarte mulți ani și de care nu v-ați despărțit în cele mai bune condiții. La prima vedere, ar părea că și ea a dat uitării neînțelegerile care au existat în trecut, cu toate astea, pe parcursul discuției, veți vedea că ea va tot încerca să aducă vorba despre animozitățile dintre voi, ba, chiar, să vă ceară socoteală pentru anumite comportamente ale voastre față de ea, care au deranjat-o enorm și pe care, se pare, nu le-a dat uitării nici până azi.

PEȘTI

O melodie pe care o auziți pe stradă sau într-un magazin în care intrați, o scenă dintr-un film pe care o vedeți pe ecranul televizorului dintr-un magazin v-ar putea aduce azi lacrimi pe obraz, trezind în voi amintiri dureroase și doruri pe care le credeați vindecate.

Sursa foto: shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop