Luna Plină în Capricorn din 17 iulie aduce schimbări importante în viețile noastre. Previziunile Uraniei

Luna Plină în Capricorn se produce pe 17 iulie, ora 00.42 și produce o serie de efecte pe care le vor resimți din plin nativii din aproape toate semnele zodiacale. Urania ne spune în ce sectoare ale vieții vom fi afectați de aspectul format de Lună. Previziunile complete, AICI

BERBEC

Luna Plină în Capricorn intensifică, în cazul vostru, unele dificultăți legate de desfășurarea unei activități la locul de muncă, dificultăți apărute din cauza condiționărilor familiale. Acest aspect al Lunii vă va permite să observați natura și nivelul real al dificultăților profesionale.

TAUR

Luna Plină vă face să renunțați cu mai mare greutate la lucruri la care trebuia să renunțați de multă vreme, la atașamente față de ideile și principiile pe care le-ați adoptat la un moment dat, și care acum nu vă mai sunt de folos în evoluție.

GEMENI

Luna Plină în Capricorn vă face să resimțiți mai acut și mai supărător tergiversarea unor chestiuni de către instituțiile statului sau ridicarea de către aceleași instituții a unor obiecții nefondate.

RAC

Luna Plină în Capricorn, din 17 iulie, care operează pe casa relațiilor parteneriale, ridicând nivelul de disconfort relațional și viciind, prin reacții ostile, orice șansă de revenire la normalitate. Deocamdată, în următoarele zile, nu veți putea face mare lucru pentru relația voastră întrucât blocajele cu care vă confruntați în relația de cuplu nu sunt de ieri, de azi, ci au rădăcini puternice.

LEU

Aspectul format de Lună pe 17 iulie vă influențează în sectorul relațiilor de muncă. Din acest punct de vedere este foarte probabil să aveți de-a face cu nereguli privitoare la transferuri, angajări, numiri pe funcție.

FECIOARĂ

Luna Plină operează în sectorul existențial, în cazul vostru, obligându-vă să luați decizii neplăcute, dar necesare, în planul relațiilor sufletești: renunțare, despărțire, distanță, răceală afectivă, indisponibilitatea de a face concesii, de a ierta sau de a le (mai) permite unora 'derapaje'.

BALANȚĂ

Luna Plină în Capricorn vine cu solicitări majore în plan socio-profesional, care vă îndepărtează de la îndatoririle curente față de familie (părinți) ori față de propria casă. Acest aspect al Lunii ar putea scoate la suprafață sau acutiza chestiuni de educație, atitudine, percepție și mentalitate cu privire la țară, familie, mai ales dacă traversați o perioadă dificilă în care nu puteți depăși niște obstacole existențiale ori treceți prin clipe de dezamăgire.

SCORPION

Luna Plină acționează, în cazul vostru, pe sectorul comunicării și al deplasărilor. Asta înseamnă că veți avea parte de tensiuni majore, dispute, dialoguri în contradictoriu cu vecinii, cunoscuții ocazionali, tovarășii de drum, partenerii de excursie sau reprezentanții unor organizații și asociații.

SĂGETĂTOR

Luna Plină în Capricorn va accentua limitele dar și imposibilitatea de a ieși, pentru moment, dintr-un impas. este vorba, mai exact, despre imposibilitatea de a face pași pe calea rezolvării altor chestiuni de ordin material din lipsa fondurilor necesare unor plăți (taxe de timbru pentru procese sau expertize, onorarii pentru notar sau avocat).

CAPRICORN

Luna Plină în Capricorn accentuează starea de enervare, aducându-vă chiar la exasperare. Este o perioadă în care în viața personală aveți parte de probleme apăsătoare, mai ales din cauza presiunilor exterioare venite din partea unor parteneri de viață dificili, a afacerilor încurcate, a asocierilor care nu au condus la succes și care acum trebuie soluționate cât mai corect.

VĂRSĂTOR

Contextul astral al zilei de 17 iulie va opera în sectorul bolilor lungi și cronice și ar putea intensifica crizele dureroase ale unor afecțiuni cronice asociate cu o stare de oboseală accentuată, de slăbire a puterii, de șubrezire a resistenței organismului la stres ca urmare a restricțiilor alimentare, a unei medicații intensive, a unor infecții, a unor intervenții și proceduri chirurgicale.

PEȘTI

Luna Plină în Capricorn vă face să aveți reacții violente, să răbufniți și să-i puneți la punct pe cei care au depășit măsura acum sau în trecut. Puteți avea reacții drastice, intolerante în fața cărora simplul și banalul „iartă-mă' nu funcționează.

Sursa foto: 123rf

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop