Horoscop 12 august 2020. O zi încărcată de energii ciudate

Horoscop 12 august 2020. O zi încărcată de energii ciudate

Horoscop 12 august 2020. O zi încărcată de energii ciudate mai ales pentru nativii din zodiile Balanță și Pești.

Horoscop 12 august. BERBEC

Cineva sau ceva te ține te loc și nu te lasă să mergi mai departe. Privește această chestiune ca pe un prag pe care trebuie să-l sari, altfel nu ajungi nicăieri.

Horoscop 12 august. TAUR

Nu te lăsa influențat de cei din jur. Drumul tău este parte din destinul tău, din păcate sunt oameni care vor să-ți deturneze atenția de la ce important pentru tine. Nu-i lăsa!

Horoscop 12 august. GEMENI

Cineva îți dă astăzi o veste care te va pune pe gânduri. O să-ți dai seama de ceva care ți-a scăpat din vedere în toată această perioadă. Veștile sunt importante dacă ne ajută să clarificăm situații.

Horoscop 12 august. RAC

În mod ciudat, ai nevoie de singurătate, de timp doar cu tine. Vrei să-ți clarifici niște gânduri. Lasă totul deoparte și ai grijă și de sufletul tău.

Horoscop 12 august. LEU

Nu te înțelegi cu nimeni și ai impresia că toată lumea are ceva să-ți reproșeze. Mai mult, simți că vâslești contra curentului. Lasă ziua aceasta să treacă fără să iei decizii importante. S-ar putea să faci greșeli.

Horoscop 12 august. FECIOARĂ

Nu mai insista acolo unde vezi că lucrurile nu duc nicăieri. Trage aer în piept și renunța. Curând ți se vor deschide alte căi.

Horoscop 12 august. BALANȚĂ

Învață lucruri noi, deschideți aripile, lasă informațiile să te surprindă. De aici se pot naște idei și oportunități. Este fix ceea ce ai nevoie acum.

Horoscop 12 august. SCORPION

Bazează-te pe intuiție astăzi pentru că s-ar putea să primești un mesaj, o idee, un gând care să-ți aducă niște lămuriri. Astăzi pentru nativii Scorpion este o zi cu încărcătură mistică, specială.

Horoscop 12 august. SĂGETĂTOR

Astăzi ești conflictual și nimeni nu-ți intră în grații. Nimic nu-ți place și critici pe toată lumea. Dacă nu  ești atent poți crea dispute și controverse în anturajul tău.

Horoscop 12 august. CAPRICORN

Ți se deschide o oportunitate, vei avea o perspectivă nouă asupra lucrurilor, se întrevede ceva nou la orizont. Fii foarte atent la tot ce se întâmplă astăzi în jurul tău.

Horoscop 12 august. VĂRSĂTOR

Nu mai pierde timpul, acționează. Vrei să faci ceva dar nu ai curaj. Poate nu este luna august cel mai bun moment din cauza lui Marte retrograd, dar măcar încearcă!

Horoscop 12 august. PEȘTI

Simți dor astăzi. Îți lipsește cineva care odată a însemnat enorm pentru tine. Ai un gol în suflet… îți recomandăm să asculți muzică sau să-ți umpli timpul cu ceea ce-ți place. Există riscul unei mari anxietăți.

Foto: 123rf

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop