Ce ți-au pregătit astrele în săptămâna 18-24 mai 2015

Iată ce le rezervă astrele nativilor din cele 12 semne zodiacale în această săptămână:

horoscop

BERBEC

În această săptămână, Mercur retrograd va influenţa relaţia Berbecilor cu partenerii de viaţă, în sensul în care comunicarea dintre aceştia se va desfăşura cu dificultate. Nativii care nu şi-au găsit încă jumătatea au şanse să şi-o găsească acum, însă trebuie să fie atenţi să nu se lase duşi de val şi să constate mai târziu că această persoană nu se ridică la înălţimea aşteptărilor lor. Câştigurile din această săptămână îi vor ajuta să-şi reechilibrezi bugetul, totuşi va trebui să nu cheltuiască mai mult decât este necesar. Totodată, Jupiter, planeta norocului, va amplifica influenţa benefică a celorlalte planete şi le va da nativilor acestei zodii şanse reale de avansare la locul de muncă.

TAUR

În această săptămână, nativii singuri îşi pot cunoaşte jumătatea. Cei care au deja un partener au şanse mari să-şi oficializeze relaţia. Din punct de vedere al câştigului material, nici Pluton, nici Neptun nu vor fi prea generoşi cu aceşti nativi, de aceea se recomandă cheltuirea cu precauţie a resurselor financiare. În această perioadă, Jupiter îi va predispune pe Tauri la excese culinare. Atenţie, aşadar, la kilogramele în plus! Este o săptămână în care Uranus le va trezi curiozitatea și setea de cunoaștere, îndemnându-i să-şi reia studiile sau să urmeze cursuri de formare sau perfecţionare.

GEMENI

În această săptămână, Jupiter favorizează armonia în relaţia cu partenerul de viaţă. Celor singuri, Jupiter le dă o mână de ajutor, oferindu-le ocazia mai multor întâlniri în cursul cărora este foarte probabil să-şi întâlnească jumătatea. Prezenta configuraţie astrală nu va fi însă la fel de favorabilă la capitolul bani, nativii putând avea o serie de cheltuieli neprevăzute. Cât despre sănătate, Gemenii nu se vor confrunta decât cu balonările cauzate de mâncatul pe fugă. La serviciu, aceşti nativi vor începe să culeagă roadele muncii lor.

RAC

În această săptămână, reprezentanții acestei zodii îşi vor îmbunătăţi comunicarea cu partenerul de viaţă. Cei singuri sunt în pericol de a-şi pierde capul şi de a începe o relaţie cu o persoană pasională, dar în acelaşi timp geloasă şi posesivă. Saturn le va pune beţe în roate la capitolul bani, căci fie veniturile lor se vor micşora, fie cheltuielile lor vor creşte. Marte îi va ajuta pe aceşti nativi să aibă un tonus foarte bun, dar vor trebui totuşi să fie atenţi la puseurile de tensiune. Aceeaşi planetă favorizează în această săptămână ascensiunea profesională, iar Racii vor avea câştig de cauză în faţa adversarilor care le pun beţe în roate la locul de muncă.

LEU

În sfârşit, este momentul ca nativii Lei să pună pe primul loc şi viaţa de cuplu. Leii singuri vor avea parte de noi parteneri de cuplu, de dorinţe şi pasiuni intense. Sectorul bani nu este foarte bine aspectat, întrucât se pot ivi cheltuieli neprevăzute destul de mari. La capitolul sănătate, Leii pot avea ceva probleme cu insomniile sau angoasele. Ambiţia acestor nativi, amplificată de Marte, riscă să-i împingă pe aceştia să-şi asume nişte riscuri foarte mari. Pentru a nu avea probleme la locul de muncă, reprezentanţii zodiei Leu vor trebui să-şi măsoare cuvintele şi să se gândească de două ori înainte de a lua o decizie.

FECIOARĂ

Fecioarele care au deja un partener de viaţă ar trebui să evite să-i stârnească gelozia, întrucât reacţiile acestuia pot fi neprevăzute, chiar violente. Fecioarele singure vor avea parte de întâlnirea vieţii lor, dar este posibil şi ca în viaţa lor să se reîntoarcă o iubire mai veche. Atenţie la cheltuieli! Deşi Fecioarele nu sunt cheltuitoare de fel, în această săptămână s-ar putea să fie cuprinse de febra cumpărăturilor şi să constate că rezervele financiare li se diminuează considerabil. Pluton influenţează negativ sectorul sănătate, motiv pentru care aceşti nativi vor fi mai puţin rezistenţi la stres şi oboseală. La locul de muncă, Fecioarele vor resimţi mai mult ca niciodată nevoia de a le fi recunoscute meritele.

BALANŢĂ

Balanţele care formează un cuplu, vor trebui să dea dovadă de multă înţelegere şi toleranţă pentru a nu ajunge la conflicte cu partenerul de viaţă. Mercur îi va ajuta pe aceşti nativi să-şi reorganizeze bugetul, lucru de care  vor avea realmente nevoie, întrucât mulţi dintre ei vor avea cheltuieli cu casa. Soarele le va imprima Balanțelor vitalitate şi optimism. La locul de muncă, Balanţele vor fi foarte inspirate, vor lua cele mai bune decizii şi vor obţine rezultate încurajatoare. Important este să nu facă excese: nici de mânie, nici de indulgenţă.

SCORPION

Mercur şi Venus le facilitează acestor nativi accesul la armonia relaţională, tandreţea şi senzualitatea reluându-şi locul bine meritat în relaţia de cuplu. Cei singuri vor fi sprijiniţi de Marte în demersurile lor de a-şi găsi sufletul pereche. În sectorul bani, Scorpionii vor avea ocazii bune de câştig. Uranus le imprimă acestor nativi vitalitate, însă vor trebui să fie atenţi la excesele alimentare pentru că ficatul s-ar putea să se resimtă. Cu voinţa care îi caracterizează şi cu influenţa benefică a planetelor Marte şi Pluton, Scorpionii vor avea toate şansele unei promovări la locul de muncă.

SĂGETĂTOR

În această săptămână, Jupiter le imprimă acestor nativi dorinţa de a-şi mări familia.  Cei singuri sunt predispuşi la mici atacuri de panică legate de faptul că nu-şi pot găsi un partener de viaţă. La capitolul bani, Săgetătorii vor avea de cules roade după o perioadă în care au muncit pe brânci. Planeta Neptun le va imprima nativilor acestei zodii o sensibilitate mai accentuată la alergii şi epidemii. Situaţia de la locul de muncă se ameliorează, însă, oricum, Pluton le va da capacitatea de a face faţă cu bine stresului şi potenţialelor conflicte.

CAPRICORN

Această săptămână le aduce Capricornilor conştiinţa faptului că relaţia de cuplu trebuie să fie o prioritate. Cei singuri vor avea ocazia să cunoască persoane interesante şi aproape că nici nu-şi vor da seama când se vor îndrăgosti. Luna le va perturba acestor nativi echilibrul psihic, ceea ce se va traduce prin oboseală, dispoziţie proastă, rezistenţă scăzută la stres sau slăbirea imunităţii. Deşi, în ultima vreme, la serviciu Capricornii au avut impresia că bat pasul pe loc, lucrurile se vor schimba începând din această săptămână, iar realizările nu vor întârzia să apară.

VĂRSĂTOR

În relaţia de cupu, Vărsătorii vor împleti tandreţea cu pasiunea. Pentru ei, se anunţă o săptămână plină de senzualitate. Dacă relaţiile dintre parteneri au fost ceva mai reci în ultima vreme, acum lucrurile vor avea toate şansele să revină pe un făgaş normal. Jupiter favorizează câştigurile mari, astfel încât cei mai mulţi reprezentanţi ai acestei zodii vor avea ocazia să se redreseze din punct de vedere financiar. Acelaşi Jupiter va creşte rezistenţa fizică şi psihică a acestor nativi şi le va oferi posibilitatea de a avea o perioadă fructuoasă la locul de muncă.

PEȘTI

În această săptămână, Jupiter aduce armonie în viața de cuplu. Nativii singuri fie se vor îndrăgosti, fie, dacă iubesc în secret, vor avea șansa ca sentimentele să le fie împărtășite. În sectorul banilor se înregistrează fie cheltuieli neprevăzute, fie întârzieri în virarea banilor în cont. Nativii fumători care doresc să scape de acest viciu pot încerca să renunțe la țigări în această săptămână. Astrele sunt de partea lor. În domeniul profesional, Peștii au ocazia să-și schimbe locul de muncă.

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop