Ce ți-au pregătit astrele în săptămâna 17-23 martie

Eclipsa Solară din 20 martie nu ar trebui trecută cu vederea, întrucât aduce cu sine noi începuturi. Pe lânga aceasta, weekendul se arată destul de intens, duminică fiind o zi în care ar trebui să acorzi mai multă atenție cuvintelor pe care le spui.

eclipsa-solara

foto eclipsă de Soare via Shutterstock

BERBEC

Săptămâna aceasta deja se arată frustrantă și obositoare, însă ai și destule ocazii să te relaxezi și să te liniștești. Pregătește-te să acorzi mai multă atenție dorințelor tale și să pui un plan la cale pentru a le împlini – eclipsa Solară de vineri te îndrumă în acest sens.

TAUR

Pregătește-te pentru o săptămână bogată în evenimente sociale – acum ai șansa să întâlnești persoane în compania cărora te simți în largul tău și chiar există șansa unei legături romantice. Eclipsa de Soare de vineri îți aduce schimbări în relațiile de prietenie și de afaceri.

GEMENI

Nu lăsa ca o neînțelegere minoră să îți strice toată săptămâna. Păstrează-ți calmul și atitudinea pozitivă și în curând se va disipa orice urmă de tensiune. Găsește o cale de mijloc între a oferi prea multe informații și a fi superficial – nu e cazul să le spui tuturor secretele tale. Dacă ți se arată o șansă grozavă la locul de muncă, ia-o.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3 4

Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop