Horoscop 16 decembrie, o zodie este copleșită de amintiri din trecut

BERBEC

O zi cu o surpriză: vă puteți trezi în fața unei situații noi. Nu este ceea ce v-ați dorit. Este o schimbare de registru, de direcție. O răsturnare de situație pe care nu știți s-o gestionați. Păstrați-vă calmul, pentru că s-ar putea să existe și o latură pozitivă.

TAUR

Sunteți sub influența unei emoții din trecut, o amintire care se repetă ciclic în viața voastră. S-ar putea să fie o amintire sentimentală despre o fostă relație sau despre viața trecută, vremuri încheiate, regrete cumplite. O nostalgie care vă copleșește.

GEMENI

Sunteți triști, dar nu din vina voastră ci a celor din jur. Cei care se plâng de viața lor, de neajunsurile vieții lor, de ghinioanele și nefericirile lor, vin spre voi, tăvălug. Absorbiți energia negativă a celor din jur care se plâng continuu. Vă încărcați de nefericirea altora. Nu luați personal, nimic.

RAC

Vă preocupă viitorul. Auziți vești importante despre ceva legat de viitor, vă tulbură un trac fantastic legat de asta, aveți un presentiment ciudat despre ce urmează să se întâmple.

LEU

Aveți o motivație și o ambiție nouă care vă obligă să trageți foarte tare în sectorul profesional, în carieră. Simțiți că reflectoarele vor fi ațintite către voi. Un vânt prielnic vă împinge înainte.

FECIOARA

Vă copleșește greutatea timpului care se scurge. Nu vreți să faceți nicio greșeală, nu vă pripiți. Sunteți perfecționiști și vreți să faceți totul ca la carte. Cei din jur vă zoresc și vă grăbesc și asta nu vă place.

BALANȚA

Simțiți milă și compasiune pentru cineva din preajma voastră. E cineva bolnav în jurul vostru? Are cineva probleme? Sunteți la locul potrivit și oferiți tot ce puteți, vă pasă, vă preocupă durerea celor din jur.

SCORPION

Se precipită niște evenimente în viața voastră. Se apropie un final, se termină o poveste. Graba cu care se întâmplă unele lucruri vă scoate din sărite. Vă adunați toate forțele și vă concentrați toată energia să terminați acest proiect. Pare că nu mai e timp…

SĂGETĂTOR

Până săptămâna viitoare încă mai sunteți în centrul atenției. Vă preocupă o persoană din anturaj, este schimbător, se joacă, are toane. E momentul să puneți piciorul în prag pentru că nu aveți partener de discuție. Această persoană nu vă ajută cu nimic. Își bate joc de voi și simțiți asta.

CAPRICORN

Vin vești bune, aflați lucruri importante de la persoane importante. Sunteți poziționați într-un moment pozitiv, aveți o aură bună, cineva din jur vă remarcă și asta vă umple de mândrie.

VĂRSĂTOR

Vă doriți succes profesional. Cineva din jur a reușit, are rezultate impresionante și vă doriți și voi acest lucru. Ambiția voastră este legată de succesul acestui om. Succesul lui vă ambiționează să reușiți și voi.

PEȘTI

Vă confruntați cu o nedreptate, cineva își bagă coada în viața voastră. Vă doare fantastic lucrul acesta, din fericire știți că va veni efectul bumerang și totul în viață se întoarce.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop