Horoscop 13 aprilie. Nu lăsați gândurile negative să vă strice ziua!

Horoscop 13 aprilie

 

Horoscop 13 aprilie. Nu lăsați gândurile negative să vă strice ziua. 

Horoscop 13 aprilie. BERBEC

Aștepți un telefon, o veste, ceva care să-ți confirme niște temeri. Persoana cu care o să vorbești este cineva foarte respectat în anturajul tău. Foarte multe lucruri sunt pe cale să se clarifice după ce vei afla ce te interesează.

Horoscop 13 aprilie. TAUR

Ieși în evidență prin ceva foarte creativ. Latura ta artistică este la cea mai înalte cote iar capacitatea de a te pune în valoare este fără egal. Comunici bine, vorbești bine, te faci înțeles… astăzi este una din zilele acelea bune.

Horoscop 13 aprilie. GEMENI

Nu ești mulțumit de tine și de lucrurile din jur. Se pare că nu doar tu ai toane ci și ceilalți care astăzi nu se mai opresc din critici la adresa ta, iar asta te irită la culme.

Horoscop 13 aprilie. RAC

Ești complet rupt(ă) de realitate și trăiești într-o lume a fanteziilor. Dacă nu cobori cu picioarele pe pământ o să suferi destul de rău pentru că viața are grijă să-ți arate ce culori are realitatea.

Horoscop 13 aprilie. LEU

O zi mai bună ca cea de azi nu ai mai avut demult: este ziua în care cobori înăuntrul sufletului tău și te întrebi cu sinceritate ce vrei cu adevărat. Intenționezi să-și schimbi drumul dar nu știi cum să faci lucrul acesta. Universul o să-ți arate.

Horoscop 13 aprilie. FECIOARĂ

Ești încă blocat(ă) în trecut și nu știi sau nu vrei să ieși de acolo și să vezi cu alți ochi prezentul. În felul acesta nu vezi și nu auzi nimic din ce se întâmplă în prezent. Te raportezi mereu la un eveniment din trecut.

Horoscop 13 aprilie. BALANȚĂ

Astăzi ești din cale-afară de prietenos și vorbăreț. Suni pe toată lumea și stai la telefon cu orele. Spui tuturor părerile tale despre orice, iar cei din jur află tot ce vor de la tine. Asta nu e neapărat în avantajul tău.

Horoscop 13 aprilie. SCORPION

Scapi lucrurile din mână, nu mai ești stăpân pe o situație pe care credeai că o stăpânești. Dacă vrei să găsești o cale să iei frâiele din nou va trebui să treci printr-o furtună. Pentru asta îți trebuie curaj.

Horoscop 13 aprilie. SĂGETĂTOR

Faci pași mici către un vis măreț, lucrurile se așează așa cum vrei dar cu viteza melcului. Nu uita situația din jur… așa că nu forța lucrurile mai mult decât este cazul. Mulțumește-te cu puțin și înarmează-te cu răbdare.

Horoscop 13 aprilie. CAPRICORN

Se iscă certuri și discuții și ești direct implicat. Dacă vrei să scapi basma curată apelează la un truc vechi de milenii: la simțul umorului. Dacă nu te retragi la timp din aceste dispute o furtună se naște la orizont.

Horoscop 13 aprilie. VĂRSĂTOR

Cineva din jurul tău este persoana care răspunde nevoilor tale afective. Schimbați vorbe plăcute care duc la conversații interesante. Poate e momentul să-ți schimbi părerea de tine… și să te vezi lucrurile altfel.

Horoscop 13 aprilie. PEȘTI

Ești zăpăcit(ă) pentru că fiecare îți spune altceva și nu reușești să faci o imagine de ansamblu în mintea ta. Concentrează-te și focusează-te pe ce e important pentru tine. Concluziile tu le tragi, nu altcineva!

Foto: 123rf

Citește și:

Compatibilitate Vărsător. Care sunt zodiile potrivite cu acești nativi din horoscop

Cu ce zodii e compatibilă Fecioara

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop