Horoscop 10 august. O zi cu multe satisfacții pentru o zodie de pământ

Horoscop 10 august. O zi cu multe satisfacții pentru o zodie de pământ

Horoscop 10 august. O zi cu multe satisfacții pentru o zodie de pământ după o perioadă destul de incertă cu multe praguri și noduri de destin.

Horoscop 10 august. BERBEC

Nu te simți în largul tău, dar acest lucru se datorează patronului tău, Marte, care este retrograd. Îți oferă cu o mână, dar îți ia cu cealaltă. Până în septembrie te vei simți astfel… abia atunci te vei relaxa.

Horoscop 10 august. TAUR

Nimic nu durează în această viață, nici tristețile profunde nici bucuriile copleșitoare. Așa că nu dispera dacă nu reușești să ieși din butoiul cu melancolie. Timpul le rezolvă pe toate.

Horoscop 10 august. GEMENI

Visezi să faci o călătorie de pomină, să pleci undeva departe, să vezi lucruri nemaivăzute. Planurile tale pentru vacanță nu s-au concretizat? Mulțumește-te cu ce ai realizat până acum…

Horoscop 10 august. RAC

Cineva vine astăzi cu o veste la tine, vei auzi o știre care te va scoate din monotonia ultimelor zile. Nu pare să fie despre tine, nu e nimic care să te implice.

Horoscop 10 august. LEU

Nu te simți bine, ori ai o indispoziție gastrică, ori nu ai poftă de mâncare. Astăzi sănătatea nu e punctul tău forte. Nu te chinui să mănânci dacă nu ți-e foame. O zi de post negru nu a omorât pe nimeni.

Horoscop 10 august. FECIOARĂ

Nu există viața fără compromisuri, oricât de nesemnificative ar fi. Trebuie să le faci și să mergi mai departe. Chiar dacă nu-ți convine situația, rezultatul final va fi pe măsura așteptărilor tale.

Horoscop 10 august. BALANȚĂ

Se întrevede o schimbare de direcție, de job, de orientare profesională. Studiază foarte atent problema și nu lua decizii pripite. Acesta este un nod al destinului.

Horoscop 10 august. SCORPION

Astăzi sunt șanse mari să cunoști pe cineva care va avea o influență majoră asupra ta. Ai nevoie de un mentor, de cineva care să te ajute și să te ghideze.

Horoscop 10 august. SĂGETĂTOR

NU aștepta miracole din cer ci acționează. Ia-ți destinul în propriile mâini și fă ceva cu viața ta. Ceva ce voiai demult să faci dar n-ai avut curaj.

Horoscop 10 august. CAPRICORN

Astăzi ai tendința să te cerți cu toată lumea, nimeni nu-ți intră în voie. Este o zi în care ești justițiarul grupului tău și al familiei tale. Cauți dreptate sau motive de ceartă. Asta depinde de conjunctură.

Horoscop 10 august. VĂRSĂTOR

Sună destul de ciudat dar pentru tine astăzi este un fel de zi de odihnă. Surmenajul și stresul nu trec după doar două zile de stat departe de agitație. Mai ai nevoie de zile de relaxare….

Horoscop 10 august. PEȘTI

Astăzi răbdarea nu e punctul tău forte, simți că faci implozie. Cineva sau ceva îți testează limitele iar asta te scoate din  minți.

Foto: 123rf

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop