Horoscop 1 octombrie 2020. O zi în care nativii unei zodii aleargă și se agită DEGEABA

Horoscop 1 octombrie 2020. O zi în care nativii unei zodii aleargă și se agită DEGEABA

Horoscop 1 octombrie 2020. O zi în care nativii unei zodii aleargă și se agită DEGEABA. Nu vor ajunge la niciun rezultat. 

Horoscop 1 octombrie. BERBEC

Un eveniment major se întrevede la orizont, vei fi în centrul atenției tuturor dar și centrul tuturor șicanelor și al bârfelor. Tratează cu indiferență aceste derapaje ale celor din jur.

Horoscop 1 octombrie. TAUR

Astăzi vei lua o decizie majoră pentru viitorul tău. O chibzuiești de multă vreme dar Luna Nouă din Berbec le oferă nativilor Taur determinare și curaj.

Horoscop 1 octombrie. GEMENI

Dai dovadă de multă maturitate astăzi, ești stăpân(ă) pe tine, sigur în decizii și idei, iar ziua va curge ușor fără evenimente deosebite. Starea ta psihică te ghidează.

Horoscop 1 octombrie. RAC

Ești în fața unei situații dificile, va trebui să te gândești foarte bine înainte de a emite judecăți de valoare. Tot ceea ce vei face și vei spune azi s-ar putea să aibă repercusiuni mult timp de acum înainte.

Horoscop 1 octombrie. LEU

Nu călca pe cadavre ca să te ridici tu, oricât de mare îți este ambiția și dorința de afirmare. Uiți de cei din jurul tău, uiți că au sentimente și că vei plăti pentru răul pe care-l faci…

Horoscop 1 octombrie. FECIOARA

Cineva îți va da o veste de mare însemnătate pentru tine. Informațiile pe care le vei primi te vor ajuta dacă vei ști să le folosești la momentul potrivit.

Horoscop 1 octombrie. BALANȚĂ

Nu mai lupta în bătălii care nu sunt ale tale. Te agiți și te stresezi mai mult pentru alții decât pentru tine. Pentru tine cine face asta?

Horoscop 1 octombrie. SCORPION

Astăzi visezi cu ochii deschiși la un plan de viitor pentru care vei munci foarte mult. Pui bazele unui castel nou nouț în care îți pui toate speranțele.

Horoscop 1 octombrie. SĂGETĂTOR

Este obligatoriu să ieși din starea în care te afli, deznădejdea care a pus stăpânire pe tine nu ți se potrivește ca fire. Caută-ți resursele interioare ca să depășești momentul.

Horoscop 1 octombrie. CAPRICORN

Ai nevoie de cineva lângă tine care să te ghideze, un mentor, un profesor, cineva mai mare ca vârstă și mai înțelept. Simți nevoia unor repere morale.

Horoscop 1 octombrie. VĂRSĂTOR

Consumi energie inutil, te agiți degeaba că nu vei putea schimba cursul lucrurilor. S-ar putea să te afli pe o pistă falsă, să cauți ceva ce nu există. S-ar putea să ai încredere într-un om complet fals.

Horoscop 1 octombrie. PEȘTI

Astăzi te bazezi pe prietenii foarte buni, ei îți vor da un ajutor nesperat la care nu mai puneai nădejde. Un prieten bun este mai valoros decât o rudă distantă.

Foto: 123rf

 

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Horoscop