Horoscop 1 august. Zodia care va avea parte de o întâlnire tulburătoare

Horoscop 1 august. Azi, nativii din mai multe zodii vor avea parte de evenimente care îi vor tulbura sau, cel puțin, care îi vor impresiona până într-acolo încât aceștia nu se vor mai putea concentra asupra sarcinilor curente. Pe de altă parte, contextul astral al zilei marcat de Luna Nouă în Leu le va aduce nativilor noi începuturi în diferite sectoare ale vieții.

BERBEC

Ziua de azi vă poate aduce întâlnirea cu o persoană deosebită, care să vă impresioneze puternic, pe care să simțiți că vă puteți baza, o persoană protectoare și grijulie, exact așa cum vă place vouă. Contextul astral este favorabil începuturilor de relație, așa că nu este deloc exclus să iasă ceva frumos din această întâlnire.

TAUR

Neînțelegerile cu unii membri ai familiei care există de ceva vreme se acutizează astăzi. Nu puteți avea o discuție civilizată și liniștită cu respectivele rude, care se enervează foarte repede și refuză să vă dea ascultare. Nu încercați să vă împăcați azi, nu aveți șanse, acest lucru va fi, însă, posibil în zilele următoare.

GEMENI

Astăzi există riscul să fiți neînțeleși. Voi spuneți ceva, dar cel căruia vă adresați înțelege cu totul altceva iar de aici până la o dispută nu este decât un pas. Încercați să le spuneți oamenilor cât mai clar ceea ce gândiți pentru a înțelege exact ce vreți să le transmiteți și a nu exista riscul unor conflicte.

RAC

Aveți, azi, parte de o întâlnire tulburătoare, cu un fost iubit pe care nu l-ați mai văzut de ani buni. Poate că, zilele trecute, chiar v-ați gândit la el, dar nu v-ați fi imaginat că revederea vă poate tulbura în așa măsură.

LEU

La locul de muncă, se întâmplă azi ceva care vă tulbură. Se ia o decizie care vă afectează și nici măcar nu vi se dă dreptul să vă exprimați punctul de vedere și să vă susțineți cauza.

FECIOARĂ

Astăzi, la urechile voastre ajunge o veste care vă tulbură peste măsură. Impactul asupra voastră este atât de puternic încât vă va afecta și la nivel organic. Vă simțiți rău și nu vă mai puteți concentra asupra sarcinilor pe care le aveți de îndeplinit. Ideal ar fi să vă luați liber, să mergeți acasă și să vă odihniți.

BALANȚĂ

Nimeni nu vă intră azi în voie și aveți tendința să-i provocați pe cei din jur. Scandalul stă să izbucnească. Furia voastră e oarecum justificată și s-a tot acumulat în ultimele zile, dar furia nu este altceva decât o energie negativă de care puteți scăpa într-un mod mai constructiv: făcând sport, făcând curățenie sau shopping.

SCORPION

Astăzi, realizați faptul că nu ați evoluat mai deloc în ultima vreme, nici pe plan personal, nici mental, nici profesional. Vă mobilizați și puneți pe hârtie lucrurile pe care ar trebui să le faceți în viitorul apropiat pentru a evolua pe aceste planuri și pentru a vă îmbunătăți imaginea de sine. Contextul astral vă inspiră și vă dă energie să dărâmați orice piedică vi se ridică în cale.

SĂGETĂTOR

Planul vostru de a avea o zi liniștită este dat peste cap de o persoană din trecut, care își face apariția pe neașteptate. Poate fi vorba despre o fostă iubire, dar nu este obligatoriu. Poate fi o simplă cunoștință care, odinioară, vă era foarte apropiată și pe care o găsiți atât de schimbată fizic încât vă șochează. Mai mult, vă trezește și amintiri tulburătoare.

CAPRICORN

Încă de dimineață, primiți o veste care vă tulbură. Din această cauză, nu veți putea da randament maxim la serviciu, ba, mai mult, veți fi un butoi cu pulbere și nu va fi nevoie decât de o scânteie, de o replică pe care o considerați deplasată, pentru a izbucni.

VĂRSĂTOR

Relațiile de prietenie vor avea de suferit. Puteți afla detalii ascunse despre anumite persoane, iar aceste informații vă vor determina să vă îndepărtați de persoanele pe care până acum le considerați de încredere. Suferiți pentru că ați fost mințiți și veți simți nevoia să vă retrageți puțin pentru a vă liniști și a vă limpezi gândurile.

PEȘTI

O ieșire cu prietenii vă va face să vă puneți în valoare calitățile și să fiți remarcați de cei din jur. Dacă nu sunteți într-o relație, e posibil ca în viața voastră să apară un personaj-cheie care să vă pună inima pe jar și să vă stârnească interesul.

Sursa: shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop