Cum a reacționat Alina Laufer când l-a văzut pe Jorge, fostul ei soț, la Survivor 2023: „Ne uităm la fiecare ediție”

Jorge e concurent la Survivor 2023, în echipa Faimoșilor. Cântărețul e susținut de soția lui, de Ramona Prodea, de copiii lui, dar și de fosta soție, de Alina Laufer. Alături de fiica lor, Karina, ea îl urmărește pe fostul ei soț la Survivor.

Ele se uită la fiecare ediție Survivor 2023, în care apare Jorge. „Kari îl susține pe George, ne uităm la fiecare ediție de Survivor, ne încurajăm. Îi e milă de el că moare de foame că a fost la exil, dar i-am zis să nu dispere că are de unde să dea jos.', a explicat Alina Laufer pentru Click.

Cum a reacționat Alina Laufer când l-a văzut pe Jorge, fostul ei soț, la Survivor 2023SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Ce relație are Jorge cu fiica lui și a Alinei Laufer

„Karina este la o școală privată unde se învață după programa școlară americană – are proiecte, face tot felul de cursuri, se dezvoltă, învață tot felul de lucruri folositoare. La 13 ani, încă nu știe exact ce își dorește să facă, însă ar cocheta cu Medicina sau estetician', a declarat artistul pentru VIVA!.

„Relația cu Karina a fost incredibil de frumoasă de la început, de când s-a născut. Momentul în care ea a plecat în SUA în mod normal ai spune că te-ar distanța, însă acela a fost un moment care ne-a apropiat și mai tare, pentru că distanța era atât de mare. Însă a fost meritul Karinei că a ținut să vorbim pe video în fiecare zi și petreceam 5-10 minute în care îmi povestea ce a mai făcut, cum e la școală, cu cine s-a împrietenit. 10 minute zilnic pe telefon cu ea au făcut diferența pentru relația noastră.

Iar în momentul în care ea s-a întors în țară am simțit că parcă nu am pierdut nimic, din contră, ne-am apropiat și mai mult. Și cred că a contat mult și pentru ea, fiindcă a putut să se descarce, avea cui să povestească, iar eu o ascultam și încercam să o sfătuiesc cum să se poziționeze față de colegii noi, ca să se poată integra. Iar momentele când mergeam în vacanță să o vizitez erau wow, pentru că era bucurie sinceră.

Acum suntem în București amândoi și păstrăm tradiția de a ne auzi și a ne vedea pe video zilnic, pentru că, deși suntem la 30 de minute de mers unul de altul, încă se păstrează acel program stabilit la divorț. Însă sper că, pe viitor, lucrurile se vor schimba', a povestit artistul pentru sursa mai sus menționată.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete